Avrupa, Amerika, Rusya artık biraz düşünceli olsanız olmaz mı?

Ege'de iki mülteci faciası: 33 ölü...
Almanya Başbakanı Angela Merkel'in mülteci krizi ve Suriye konularını görüşmek üzere Ankara'da kritik temaslarda bulunduğu bugün, Ege'den iki acı haber daha geldi. İzmir’in Dikili ilçesinde mültecileri taşıyan bot battı, 11 mülteci hayatını kaybetti. 3 kişi kurtarıldı. Günün ikinci acı haberi ise Edremit Körfezi'nden geldi. Göçmenleri taşıyan teknenin batması sonucu ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi kurtarıldı.
Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi açıklarındaki olay sonrası yürütülen arama kurtarma çalışmalarında 2 kişinin daha cesedine ulaşıldığı bildirildi. Açıklamada, denizde bulunan cesetlerin sayısının 24'e yükseldiği, 4 kişinin kurtarıldığı ifade edildi.
Bu arada, içinde 40 kişinin bulunduğu değerlendirilen teknenin batmasının ardından sahil güvenlik ekiplerinin helikopter ve botlarla arama çalışmaları sürüyor.  Kıyıya çıkarılan cesetler ise Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altınoluk açıklarında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu göçmenlerin yardım talebi üzerine sahil güvenlik ekiplerince arama kurtarma çalışması başlatılmış, biri balıkçılar tarafından 4 kişi kurtarılmış, 22 kişinin cesedine ulaşılmıştı.
Alıntı 


Avrupa, Amerika, Rusya artık biraz insan gibi düşünseniz olmaz mı?
Suriyeliler önce Suriye'den şimdi de Türkiye'den kaçıyor. Ne yapmaya çalışıyorlar? Dertleri ne? Geldiniz ve gitmek istiyorsunuz, kimse sizi tutmuyor ve bayılmıyor da burada kalın diye. Gideceksen adam gibi git. Yazık değil mi bu insanlarınıza? Ölen canlarınıza?
Hayatlarını Suriye'den kurtarmaya çalışıyor ama yine de ölüme yakalanıyor lar. Bunun adına ecel deniliyor galiba. Kendi vatanlarında kalıp, vatanları için  savaşıp ölseler cesurca olmaz tabii? Şimdi ne oluyor korkarak, kaçarak, ödlek bir yaratık gibi pisi pisine ölüyolar. Buna ilahi adalet deniliyor işte.
Ama cahillikleri yüzünden olan zavallı çocuklarına oluyor. Anne ve babanın ülkesinde savaş varken yeni bir canı dünyaya getirerek acı çekmesine sebep olmaya hakkı var mı? Şu durumda bile çekirge gibi ürüyorlar. Beyin ve mantık sıfır.
Suriye'ye bomba yağdıran Rusya. Vuran sizsiniz kucak açan biziz.
Yıllardır sizin pislikleriniz biz de neden? Ne derdiniz bizimle?
Ülkemizden sevgili kadınlarınızı size geri iade etsek, Türkiye'nin yarısı boşalır. Ne işsizimiz kalır, ne de aşsızımız. O zaman turist bile yollamasanız bize çokta tın, çok da fifi. Avrupa misafiri yeter de artar bile. Antalya nüfusunun yarısı Rus ve dağılan Sovyetler Birliğinden gelenler. Eskiden güzelleri gelirdi. Şimdikiler orangutana benziyor. 1.50 boy, 100 kilo. Bu kibarca hali inanın. Hemen bir paralı ve çocuk. G... giyecek donları yok ama en zengin yerlere paralı salak avına çıkıyorlar. Yıllardır bu gereksizlerle çalışıyorum, emin olun yazsam bildiklerimi en az 4000 - 5000 sayfalık bir kitap çıkarırım. İstisnalar var tabii ki ama kaideyi bozmaz.
Sevgili azgın, cinsellik öğrenmek isteyen aptal erkeklerimiz gözünüzü açın artık. Üreme yapıp durmayın şunlarla. 18-20 yaşlarında gelmiş ekonomi mezunu olan, doktor, avukat, öğretmen, hemşire vs. Çok zeki kadınlar hepsi de??? Mi???  Acaba???  Bizim keresteler de inanıyor. Masalları çok güzel demi. Ben ilkokul dördüncü sınıftan başladım okumaya (ilk 3 senemi atlattılar) ve daha 5 yaşındaydım. İlk Üniversitemi bitirdiğimde bile belki o yaşta değildim. Ben dinlerim, yüzlerine bakarım, inananlara da bakarım. Gerçek mi acaba? Herkesi kendileri gibi aptal ve üç kağıtçı mı sanıyorlar? Ekonomi diyor hıyariçe bir de ya. Benim gibi yediği içtiği rakamlar olan birine. Bir soru soracaksın g.... gibi kalacak ortada. Öbürü diyor ben şu kadar dil biliyorum. Arkadaş kursa mı gidip öğrendin?? Yoksa başka kursta mı öğrettiler?? Bildiği falan da yok aslında. Üç beş kelime. En son örnek vereyim gülün Ülkemizin zavallı haline. Misafirlerden biri regl olmuş spa merkezinde nereden tampon alabilirim diye soruyor. Müdürü kadına masaj çeşitlerini ısrarla olmayan .... diliyle ama bildiğini iddaa ettiği dille anlatmaya çalışıyor. Sinirlendi kadıncağız bağırdı, çağırdı WC'ye gitti. Arkasından gidip marketin yerini tarif ettim. Sevinçten ağlayacak neredeyse. Ben her bildiğimi söylememeyi öğrendim. Çünkü cahil insanlara laf anlatamazsın. Bildiğin değil karşındakinin seni anladığı kadarsın çünkü. Bunu anladığım gün kendimi anlatmaktan, ifade etmekten vazgeçtim. Eğleniyorum ama. Kendini akıllı sanan ve onlara inanan aptallarla.
Rusya ve dağılan eski Sovyet halkı çooooookkkkkkk akıllı çok. Attıkları bombaların sonucu olan bu insanları alsın, baksın. Günah budur işte pisi pisine ölüyorlar ve yine pisliklerini temizlemek ve kabul etmek bize kalıyor. 


Suriye'ye kim nifak, fitne ve fesat soktup bu duruma soktuysa bedelini ödesin.
Zamanında Suriyeliler kendi ülkelerine kaçan Iraklılar için laf söylüyorlardı. Yazıyı yazarken birden o geldi aklıma. Kınama gelir başına. Sonumuz hayır olur inşallah...
HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta