Bu tablo senin eserin Türkiye, boşuna ağlama...

Türkiye ağlıyor: 24 saatte dokuz şehit
Türkiye şehitlerine ağlıyor. Kuzeyden güneye, doğudan batıya ülkemizin dört bir yanında doğan 9 vatandaşımız, son 24 saat içinde terör örgütü PKK’nın saldırıları sonucu hayatını kaybetti.
Şırnak İdil’de 1 Şubat’ta PKK’lı teröristlerin bombalı tuzağında yaralanan polis Tayfun Yüce (Adana) ile aynı gün Diyarbakır Sur’da yaralanan Uzman Çavuş Hasan Talay (Balıkesir) tedavi gördükleri GATA’da dün şehit oldu. 
Cizre’deki çatışmalarda da polis Osman Yurt (Van) ve Er Vedat Dolançay (Van) şehit oldu, 2 asker 1 polis yaralandı.
Şırnak Uludere’de 3 memurun işe gitmek için bindiği otomobilde patlama meydana geldi. Patlamada üçü de şehit yakını kadrosundan devlet memuru olan Ahmet Arttı (Şırnak) ve Diyar Oslu (Şırnak) şehit oldu, Abdülkerim Oslu yaralandı.
Şırnak’ta gece de ekip otosuna yapılan roketli saldırıda polis Mehmet Güngördü (Kayseri) şehit oldu, 1 polis yaralandı.
Yine Şırnak'ın İdil İlçesi'nde, Suriye sınırından Türkiye'ye sızmaya çalışan yaklaşık 10 kişilik PKK'lı grup ile bunları fark eden karakolda görevli askerler arasında çıkan çatışmada, piyade er Arif Subaşoğlu (Kocaeli) şehit olurken, 1'i yüzbaşı, 2'si uzman çavuş olmak üzere toplam 3 asker de yaralandı.
Son acı haber gece yarısı Sur'dan geldi. Dün Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırıda yaralanan Deniz Özel Kuvvetler'de görevli Yüzbaşı Fatih Yaşar (Konya) gece saatlerinde kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Cenazeler memleketlerine gönderildi, evlere ve milyonlarca yüreğe ateş düştü.
Alıntı

Bir takımı tutar gibi parti tutmayı bıraktığımız zaman, partiler de kendi menfaatleri için değil de ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlamak için elele verdikleri zaman bu terör sorunu çözülecektir.
YAS dua ile olur, birlik ile olur, ulusa sesleniş ile olur.
Bırakın bu Türkiye ağlıyor laflarını. Canı yanmayan bakar geçer. Evet üzülür ama o kadar. Oğlunu kaybeden ana ve babadan, eşten, çocuktan başka kim hatırlıyor geride kalan şehitlerimizi. Hangimiz biliyoruz isimlerini, nerede doğup, nerede büyüdüklerini. Başkalarının paralarıyla yardımseverlik de kolay, başkalarının kanıyla bilinmeyen, sonu görünmeyen maceralara atılmakta.
Duyarsızlık ülkeyi bu noktaya getirdi. Birlik olmak ve ülkemize daha çok sahip çıkmak gerekir. Etrafımız Ateş çemberi. Bize bizden başka dost yok.
Sudi Arabistan - Katar ortaklığı :( ile Şam'da Cuma Namazı kılacağız diye Suriye'ye dalıp bu günlere geldik.
Allah tüm şehitlerimizi rahmet eylesin.
Yakınlarına çok büyük sabır versin. İnşallah daha fazla şehidimiz olmadan son bulur.


Hadi diyelim ki kazandın PKK!!!
Türkiye askerini, polisini yendin?!?!? Devlet ilan edeceksin değil mi? Milyarlarca dolar harcayıp, sana hem kendi kanını, hem de kardeşlerinin kanını döktürterek devlet kurduran güçler rahat verecek, kurduğun Devletin de güllük gülistanlık oturmana izin verecekler öyle mi? Öz vatanında özgürce yaşamak yerine, bölünmüş topraklarda onların sömürgesi ve kölesi olacağının farkında değil misin?
Her tarafa ve her tarafı oynayan güçlerin karşısındasın, böyle insanlar hiç mi tanımadın, neredeyse benim yaşım kadar olan TERÖR ÖRGÜTÜ'nde. Bu kadar saf ve körmüsün/körümüyüz.
Ulus, Etiler, Levent, Nişantaşı, Cihangir vs. semtlerinden hiç şehit çıkmıyor. Yasal eşitlik nerede peki?
Son üç buçuk ayda tam 270 şehit vermişiz. Garibanlar çalışıyorken (SOMA) ölür. Garibanlar asker de ölür. Garibanlar hep kolay ölür :(
Terör örgütü belli. Ama bizler hala IŞID'le uğraşıyoruz. Neden? Çünkü korunuyorlar.
Orman yok olduğunu anlamasın diye ağaçlar tek tek kesilir. Bizim ki de o hesap, bir çok insan daha ne olup bittiğini bilmiyor. Ülke cumhuriyet tarihinin en büyük terörist kalkışmasıyla karşı karşıya. Bu ve benzeri terör örgütleri hiç bir zaman bu kadar güçlü olmamıştı.
Ülkeyi yönetenler, işte bu yüzden düşünemeyen, idrak edemeyen, cahil bireyler istiyor. Onlar için en önemlisi insanların sorgusuz sualsiz herşeyi kabul etmeleri. Evlatlarının ölüyor olmasının sebebini bile anlayamaz duruma geldiler. Bu teröristlerin şehirlere yerleşmesine kimler göz yumdu, kimler teröristlerle gizli pazarlıklar yaptı? Bunları bile göremeyen bir toplumuz. Onlar da Halk böyle istiyor deyip işin içinden sıyrılıyor.
Bu şimdi devletin terör de başarısı mı, çözümü mü?? Maleseff hiç biri değil :(
HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta