Ne kadar acı değil mi??? Dünya istihbaratı biliyor, onların bildiğini Halkımız da biliyor. Ancak bizim MİT'imiz bilmiyor!! Vay ki ne vay...


Bir gün bu memleketin yanağına öpücük, başucuna da bir not bırakıp gideceğim.
Notta şunlar yazılı olacak. Öyle güzel uyuyordun ki, uyandırmaya kıyamadım.
AZİZ NESİN

Umarım bir gün o uyuyanlara Günaydın diyebiliriz. Ama bizim insanımız uyumayı sever. Uyanınca da zor kendine gelir.
Gerçi uyansa ne olacak karşı muhalefet yapabilecek kapasite de birileri var mı? Gördük 7 Haziranda neler olduğunu. Eli ayağına dolandı boş konuşan muhalefetin.
En güvenli olması gereken bölgede böyle bir saldırının olması çok düşündürücü ve üzücü.
Nerede bu ülkenin istihbaratı? Başkentin göbeğinde askeri araçlara saldırılıyor.
Ülkedeki MİT ne işe yarıyor/ne iş yapıyor?
Elimizde canlı bomba listesi var. Eylem yapmadan tutuklamayız diyen Hükümet Şimdi tutuklayabilirsiniz. Kan görülmezse olmaz. Askere, polise, sivil vatandaşa, kurşun sık. PKK'ya tazyikli su ya da biber gazı sık işte sonuç. Teröristleri toplandıkları yerden sağ çıkarmasaydık bir daha böyle eylemler yapamazlardı/yaptıramazlardı.
Daha ülkesinde birlik olamayanlar da düşman olup iç terör oluşturuyor.
Lazı, Çerkezi, Arabı, Kürdü, Türkü, Alevi-Sünni, olarak Türk Milleti tek vücut, tek yürek, tek güç olursa her şeyin üstesinden gelebilir. Ayrımcılık, fitne- fesat bu yüzden aramıza sokuluyor işte. Halk kutuplaşsın ve birbirinden nefret edip, kin duysun diye.
Ülke terörist kaynıyor. Dünyanın her yerinden gelen teröristler burada cirit atıyor. Ülkeler istemedikleri mülteciyi bize yolluyor ve ülkelerine almıyor. Kim mülteci, kim terörist, kim Suriyeli bilemiyoruz.
Mit'inde, hükümetinde bu olaydan haberleri vardır. Ülkeyi savaşa sürüklüyorlar. Nasıl Rusya İşidi bahane ederek Suriye'ye müdahalede bulunduysa, bunlar da bu olayları bahane ederek PYD üzerinden Suriye'ye müdahale etmeyi amaçlıyor.
Şu an ülke sokaklarına dağılmış 3 milyon Suriyeli var. Bu kişileri kim saldı ülkenin her bir yanına Türkiye cumhuriyeti hükumeti. 
Bunların içinde kaç PKK’LI var?  bilen yok.
Kaç Esad ajanı var? bilen yok.
Kaç Iran ajanı var? 
Kaç Irak ajanı? var bilen yok. 
Ne zaman, ne yapacaklar? kimsenin bir şeyden haberi olmadığını bugün gördük.
PKK/PYD terör örgütlerinin yaptığı saldırılara çözülme süreci hariç yayın yasağı getirilmedi. Ama İŞİD'in yaptığı tüm saldırılara yayın yasağı ambulanslardan önce geliyor. 
Umarım kendi içimizdeki PKK'yı temizleyemeyen  devletimiz Suriye'ye girmek için bu saldırıyı bahane olarak kullanmaz.
Sur'da katliam var, Artvin'de olaylar, Ankara'da patlamalar. Kimlere ne sözü verildi de bizi bu çıkmaza sürüklüyorlar.
Bu yayın yasakları yüzünden yalan yanlış haberler ve propagandalar (tarafsız bilgi sağlama yerine, en temel de kendi kitlesini etkileyecek bilgiyi sunar.) yayılacak ortalığa. Yasak getirilmese yabancı sitelerden ve yabancı basından takip etmek zorunda kalınmaz, ilk elden doğru habere ulaşılır. Bu durumda neler dönüyor tüm dünya merak ediyor ve kendi haberini kendisi yazıyor.

Gözünü sevdiğimin ülkesin de, Terörist PKK'nın Siyasi uzantıları oturuyor. Onları oturtan, içimize alan, taviz veren kim/kimler?
Düşünün artık, istihbarat zayıf, yönlendirilebilir, sınırlar kevgir gibi, yol geçen hanı, turistler ve yurt dışından gelenler doğru düzgün kontrol edilmeden ülkeye giriyor. Tıngır mıngır çantasında ne var, ne yok bilmiyoruz geziyor. Bunların içinde kim bilir kimler giriyor. 
Avrupa ve Amerika hayranlığımız... Amerika'nın en büyük düşman olduğu ortada. Ama Amerikancılık had safhada...
ALLAH bu eylemi düşünen, düzenleyen, yapan ve bununla beraber bunu öven ve bu eylemin amacına hizmet eden herkesin yolunu karartsın. 
Ölenlerin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta