Bizler TARİHİ yaşayan, SAVAŞAN kişilerden öğrendik!



Unutma, Dünyadaki en büyük korku başkalarının fikirleridir. Ve kalabalıktan artık korkmadığın an, artık bir koyun değil, bir aslan olursun. Kalbin de dev bir kükreme yükselir, özgürlüğün kükremesi.
Osho

Dedelerim, babaannem, anneannem anlatırlardı düşmanın neler yaptığını! Bizler tarihi yaşayan, savaşan kişilerden öğrendik!
Kuvayi Milliye, ülkenin dört bir yanının Yunan, İngiliz, Fransız, İtalyan birliklerince ele geçirildiği, Mondros antlaşması ile ülkeye ağır koşulların dayatıldığı, Osmanlı ordusunun silahlarının alınıp dağıtıldığı, herşeyin bitti sanıldığı günler de, ULUSUN tepkisi olarak doğan BİR HALK DİRENİŞİDİR.
Bunların hepsi siyonizmin bir kolu,  iktidarda olduklarından bu yana ülkenin çıkarları doğrultusunda bir politika yok. Tüm politikaları ülke zararına. Pkk'yı davul zurnayla karşıla sonra şehirlere silah yığmalarına göz yum. Şimdi de PKK ile savaş halindeyiz de. Hepsi entrika. Her gün ölüyoruz bu iktidar Türkiye'nin hayrı için değil.
Taksim de bomba patlar. Numan Kurtulmuş açıklama yapar. Açıklaması Yol ve Köprü şeklin de devam eder. Okumayla cehalet körelmiyor işte kanıtı.
Geçmişlerinden haberleri olmayanlar. Türkiye Cumhuriyeti dışındaki ülkelerin de yaşasınlar.
Bunlar Osmanlı hayranlığı ile beslenirler! Bu yüzden KURTULUŞ ŞAVAŞINI karalamalılar ki! Osmanlıyı diriltsinler. Ama yok öyle yağma, Osmanlıyı Osmanlı gömdü. Küllerinden büyük bir mücadele ile TÜRKİYE CUMHURİYETİ doğdu.  Bunun kahramanı da ATATÜRK'TÜR. Bunu tüm dünya kabul etmiş. Osmanlı aşıkları ister etsin, ister etmesin!
Bataklık kurutulmazsa sivrisinekler bitmez! Cenabı Mevlam yüzümüzü dışarıda bırakmış ki, utansın ve kızarsın diye. Artık ne utanma, ne sıkılma kalmış insanlar da! Hala devam edebiliyorlar. Geç kalmak daha da kötüye ișarettir.
Türklüğü beğenmeyen, zaferlerini küçümseyenler! Hem bizi sömürür, hem maaş alırlar. Hem de beğenmezler. Artık bu ülke de Türk olmayanların hiç bir devlet görevin de yer almasını istemiyorum.
Hayat hep öğretmen bize. Bu kelimeyi başkası söylese kızardım. Ama bugün geldiğimiz nokta da bu şart görünüyor.
Bu gencecik yaşlarında toprağa düşen fidanların hesaplarını versinler. Çocuklarımızın, kaybettiklerimizin, şehitlerimizin her damla kanını ALLAH'ım onlardan çıkartsın. Söylenecek çok şey var ama kim duyuyor. Din maskesiyle bu cahil halkın oylarını aldılar. Yeni yeni yüzlerini gösteriyorlar. Bizim cahil sürü görüyor mu acaba?
Bu bombaları açılım getirdi. Çözüm süreci teklifini kimler getirdi meclise önce onu ifşa etmek gerekir. Bu kadar kötülüğün sebebi onların hainlere vaadleri. Dağttılar her yeri. Haydi düzeltsinler de görelim. Sabrımız kalmadı artık.
Anlatmaya gerek var mı? Yıllardır PYD, PKK, vs. Amerika'dan gelen silahları rezerv ediyor. Türkiye de sadece seyrediyor. Ama artık perde kapandı. Dünya"da ne kadar çamur varsa toplanmış Ülkemizi Bataklık haline getiriyor. Gözlerimizi dağlardan ülkeyi yönetenlere çevirip, bir de akıl güzüyle bakmak lazım. Adamların hep işleri parayla? Para var, para yok ölmek ise bedava.
Eli silahlı terörist ile dağlar da poz verip, resim çektirenler! TBMM'de hala oturuyorsa, bu ülke de daha çok canlı bomba patlar. Şaşırmasın hiç kimse. Gün gelir Vatan hainliğinden yargılanırsınız. Buna da Şaşırmaz işte hiç kimse!!!
HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta