Bütün dünya bir kaç beynin elinde...


Petrol fiyatları düşüyor...
Rusya'da Ruble tarihinin en düşük seviyelerinden birini yaşadı. Türkiye'ye ambargolar uygulamaya başlayan Moskova bin pişman...
Darboğaza giren Putin çıkış arıyor, Dışişleri bakan yardımcısını uçak krizi sonrası Türkiye'ye gönderiyor, ilk resmi temas başlıyor. Yemen'de İran'la savaşan Suudi Arabistan silah alımlarını artıracak. ABD dolarla vurmaya devam ediyor, mülteci paniğine giren Avrupa ekonomisi sallanıyor. Uzakdoğu'da Endonezya'dan sonra Pakistan ve Afganistan'da bombalı araçlar patlıyor! Onlarca ölü. Dünya'nın önde gelen liderleri ve zenginleri Davos'ta bir araya gelirken, Çin'deki büyüme hızının düşüşü ve yeryüzüne yayılan etkileri korkutuyor. OECD İstişare Komitesi Başkanı William White, Daily Telgraph'a demeç veriyor; "Şu anki durum 2007 krizinden daha kötü. Ekonomik durgunlukla savaşacak mermimiz kalmadı" diyor. Avrupa'da batan ülkelerin 1 trilyon dolarlık borcunu silmek zorunda kalan bankalar için KRİZ çanları çalıyor.
Böyle bir ortam da dünya nüfusunun yarısıyla aynı servete sahip 62 EN ZENGİNİN LİSTESİ AÇIKLANIYOR. En başta 76.6 milyar dolarla Miscrosoft'un sahibi 60 yaşındaki BİLL GATES yer alıyor. Onu Zara'nın sahibi İspanyol AMANCİO ORTEGA 66.9 milyar dolarla, ABD'deki Finans İmparatoru WARREN BUFFET de 59.5 milyar dolarla takip ediyor.
Zenginler listesi ya Yahudi işadamları, ya da bu ailelerle evlikler kuran şirketler. Listedeki EN ZENGİN ilk 30 işadamının servetini toplamı= 1 TRİLYON DOLAR
Ve açıklanan tüm listelere bakıldığın da burjuva düşmanı SOLCULARI bile para yağdırarak sokağa döken KAPİTALİST DEVRİMCİ SOROS dahi 24.5 milyar dolarla ilk 30 içinde.
Baronların tetikçisi SOROS var ama onun sahipleri yok. İlginç değil mi?
News Times "Savaşlardan besleniyor" diye yazdığı ROTSCHİLD HANEDANI'nın servetini 2009 verilerine göre açıklıyor ve "4-5 trilyon dolar, kontrol ettikleri Euro ise 15 TRİLYON" diyor.
Aynı dergi, Rockfeller ailesi için de "5 ile 15 trilyon dolar civarında bir rakamdan söz ediyor" diyor.
Nedense zenginlerin ve liderlerin buluştuğu Davos Zirvesi'nin başladığı gün de İngiliz yardım kuruluşu OXFAM, 62 en zengini açıklıyor ama iki aileyi listeye koymayarak sanki korumaya alıyor.
62 kişinin servetinden 20 kat daha büyük bir KASA'ya sahip olan iki aile adeta İngilizler tarafından "YOK " sayılıyor.
Peki neden?
Çünkü bu aileler servetlerini kurdukları binlerce VAKIF'a bağışlıyor görünüyor.
Vakıflar, VERGİ ödemiyor.
Savaşlardan, kaoslardan, dünya uyuşturucu ticaretinden, bankalardan, petrolden kazandıkları paraları, vergi cenneti adalarda kurdukları binlerce şirkette aklayarak vakıflara yatırıyorlar.
Sanki çok az servetleri varmış gibi görünerek tüm savaşlara, teröre, ayaklanmalara SOROS gibi maşalar aracılığı ile para ve silah yağdırıyorlar.
News Times ROCKFELLER için aynen şöyle yazıyor; "Dünya Bankası'nın kuruluşundan itibaren görev alan 4 Başkan, Mc Cloy, Eugene Black, George Woods ve son zamanlarda görev alan Wolfenson, Rockefeller Ailesi'nin elindeki Chase Manhattan Bankası'nda çalışmışlardı.
Dünya Bankası, ihtiyaç duyduğu para ve kredinin en önemli kaynağı olarak ROCKEFELLER Ailesi'ne bağlı şirketler ve bankalardı. Aslında Dünya Bankası'ndan kredi alan ülkeler ROCKEFELLER'lere borçlanmaktaydı."
Teröre, savaşlara ve getirdiği borçlanmalara, PARA'yı takip ederek bakmayanlar, oyuncak, kukla ve ceset oluyorlar.
Peki 62 zenginin listesini açıklayan İngilizler neden PARA İMPARATORU iki aileyi gizliyor?
Çünkü BABA ROTSCHİLD 5 maddelik vasiyetinde diyor ki; "AİLEDE EVLİLİKLER, BİRİNCİ veya İKİNCİ DERECEDEN KUZENLER ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK. HUKUKİ bir ENVANTER TANZİMİ ve SERVET NEŞRİ alsa YAPILMAYACAKTIR."
İngiltere'nin sahibi aile "SERVET NEŞRİ" yapılmayacaktır diyorsa yapılmaz.
Ve ROTSCHİLD HANEDANI'nın kurduğu İsrail'de Milli Savunma Bakanı Moşe Yaloon önceki gün şöyle diyor;
"İran mı yoksa DAEŞ mi? İkisinden biriyle işbirliği yapmamız, ÇALIŞMAMIZ gerekirse tercihimiz DAEŞ " diyor.
İsrail Adalet Bakanı Ayaled Shaked bir açıklama yapıyor, "Bağımsız Kürdistan'ın tüm GÜCÜMÜZLE ARKASINDAYIZ " diyerek "İran ve Türkiye" arasını işaret ediyor.
Ve dünya "Batıyoruz" derken, Dünya Bankası "Türkiye 2016'da yüzde 5 büyüyecek" diyor. DAEŞ'e, PKK terörüne PARA'yı takip ederek bakmazsan SİYASETÇİ ve AKADEMİSYEN olsan ne yazar?

Bu dünya da bütün dönen dolapları deşince altından iki aile çıkar. Milleti de  dizilerle uyuturlar, iki aile her olaydan faydalanmasını bilir. Kedi gibi dört ayak üstüne düşer. Siyonist ve asıl firavunlar bunlar. Büyük Ortadoğu Projeleri var. Bu topraklar onlara vaad edilmiş!

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta