Camdan Tavanı Yıkanlar!


Uzmanlar diyor ki, Çocuk tacizcileri büyük çoğunlukla çocukken tacize uğramış kişilerdir. Bu cinsel taciz olabildiği gibi, şiddet görme veya şiddete dolaylı yoldan maruz kalmak (seyretmek vb.) da olabilir.
Dolayısıyla bu işler öyle bireysel falan değildir. Toplum olarak da kendimize çeki düzen vermemiz gereklidir. Kadın cinayetleri, çocuk gelinler, ensest, aile içi şiddet konularında ki rakamlar, sağlıklı bir toplum olmadığımızı gösteriyor.
Çocuk tacizinin camiadaki adı BADELEMEK. Bir kere olan bir şeye ille de isim bulmak için uğraşılmaz. Demek ki bu iş kurumsal, kendi TERMİNOLOJİSİNİ bile oluşturmuşlar.

''Bir kereden bir şey olmaz'' açıklamasıyla tepkilerin odağı olan aile bakanı, yeni bir skandala daha imzasını attı.
"İstismara uğrayan çocukları cezalandıracağız."
Bence birisi konuyu anlatsın, çünkü hala ne olduğunu anlayamamış!
Hangi suçla cezalandırılacaklar? Suçları yaşıyor olmaları mı? Orada bulunmaları mı? Çocuklar konuştukları için suçlu mu oldular! Yazıklar olsun, olayı kapatmak için nasıl çırpınıyorlar.!
Son zamanlar da olamaz dediğim o kadar çok şeyin olduğunu gördüm ki! Böyle bir soruşturma/cezalandırma/suçlama beni hiç şaşırtmaz. Artık hiçbir şey şaşırtmıyor zaten, hiçbir şey :(

İslam da bu ahlaksızlık var diyorsunuz. Kuran'ı dolayısıyla ALLAH"ı inkar ettiğiniz sonucu çıkıyor. Ve bu saf millet sizi dinliyor ve size inanıyor. Müslümanlık temiz bir din olarak biliyoruz. Bu konuşmalar ve demeçlerle Dinimizi kirletiyorlar. Sizler BADELEMEK yaşayacaksınız diye o çocukların ruhunun aldığı yarayı kim saracak?
Çocuğu yok mu bunların? Bu ne vicdansızlık. Bunlar nasıl bu mevkilere geliyor? Bir çocuk ne emeklerle büyüyor, anneler her şeyini çocuğu için feda ediyor, üzerine titriyor. Bu düşünce bozukluğu insanı dehşete düşürüyor.
Çorap söküğü gibi her şey yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Bu vahşete de dur diyecek tek güç, duyarlı insanlar. Her şeyin başı Allah korkusu ve vicdan...
Hani eskiden türbanlı bacılarımız vardı. En ufak bir olumsuzluk da sokaklara çıkardılar. Çocuk istismarını kabullenmişler galiba. Sizin müslümanlık anlayışınız bu mu. Bunların ar perdeleri yırtılmış, ne söylesek boş. Sizin gibiler yüzünden Müslümanlık ahlaksız bir dinmiş gibi algılanıyor. Dünya Alem İslamı gerçekten böyle sanıyor. Bunlar adını koymadıkları başka bir din icat ettiler her halde. İslam ve Müslümanlıkla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir din.

Atatürk'ün 1927'de yaptığı konuşmanın bir bölümüdür. Aynen olduğu gibi yazıyorum.
"Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil, bilakis bu gibi yapılar din ve devlet düşmanı oldukları, selçuklu ve osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık. Çok değil yüzyıla kalmadan eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki, bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek, ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirlerine düşeceklerdir. Ayrıca unutmayın ki, o gün geldiğinde, her bir taraf diğerini dinsizlikle ve vatan hainliği ile suçlamaktan geri kalmayacaktır."
17 Aralık 1927/ Ankara

Yasalar bu çocukları koruyamazsa diyeceğim hiç bir şey yok. O zaman toplum olarak utanmalıyız.!
Sonra oradan savaş geçti. Her şey çürüdü. Arkadaşlık, akrabalık, inanç, din, sadakat ve hatta ölüm.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta