Eyyyy Amerika! Reza'ya dokunursan çok kınarız seni!


Türkiye hukuk dersinden yine sınıfta kaldı! Emeği geçen herkese teşekkürler.
17-25 Aralık yolsuzluklarının kanıtı neymiş? Demek ki hepsi gerçekmiş! Ve üzeri örtülmeye çalışılmış.
Eyyy sonuç ne olmuş peki? Elin Amerikası affetmezmiş!
ABD parlamentosu bir gece de yasa çıkaramamışlar mı?
Ne olacak şimdi? Ebru'nun ve çocuğunun piskolojisi ;) Türkiye'nin cari açığı? Acun şimdi üzüntüden nasıl program yapacak?
Hep bu paralelcilerin işidir! Amerika'da bile parmakları var cık cık :) Yoksa Ülkenin cari açığını kapatan hayırsever birinin ne işi olur İran ile?
Orada takım elbise ve kravata hakim iyi hal indirimi de yapmıyor.
Ne olacak sevgili Reza? Türkiye'nin cari açığına yardımcı oldu diye Amerika kıskanmıştır kesin. Reza haberlerine her an yayın yasağı gelebilir. Ülke güvenliği açısından :) Ebrucuğunun, çocucuğunun psikolojisi bakımından yani. Bakın yine çocuğu etkilenmesin diye yurda dönüyormuş. Dolandırıcı bir adamdan çocuk yaparken bu çocuğun geleceğini görememiş mi, çok iyi anne? Ebru Gündeş'inde yargılanması gerekir. Dünyaları satın alırken paranın nereden geldiğini bilmiyor muydu?
Eyyy Amerika Reza'yı size yedirtmem. Hukuku sizden öğrenecek değiliz? En iyi hukuku da biz biliriz.
ABD'li Bakanlara para yedirememiş mi? Ebrucuk temiz çamaşır götürür. Acun'un TV'sinde çıkıp bir güzel ağlar utanmadan. Asgari ücretlilere de alkışlatırlar.
Bürokratlar girer devreye iadesini talep ederler. Sonra bir bakmışız ki adam ortalıkta Ebru'suyla geziyor.
Unutmayalım ki, en son bozulacak ortaklık suç ortaklığıdır!
Türkiye'nin yapamadığını ABD yaptı. Adaletsiz bir ülke de yaşadığımızın en güzel kanıtı işte. Reza'yı İran'a teslim etsinler! Orada yargılansın. Kendileri İran vatandaşı. Güzel bir adalet mekanizmaları var. Orada yargılanırsa olayla ilgili, tüm kir, pas, en baştan, en sonuna kadar temizlenir.
Türkiye'de iktidar için büyük çöküşün başlangıcı, ABD kararını verdi!
Suçlamalar doğrudan ABD'nin Ülke çıkarlarıyla ilgili ve iş Reza ile kalmaz. Bütün bilgi ve ilişkiler ağı ellerinde vardır!
Sadece Türkiye'nin değil, Dünya'nın da gündemi değişebilir!
Bu ülke de, PKK ile gizlice görüşüldüğü ortaya çıktı. Reza Zarraf merkezli 17-25 Aralık operasyonları oldu. Ses kayıtları bulundu.
Ne oldu? Bu olaylardan sonra yapılan seçimler de parti yine birinci çıktı. Reza Zarraf konuşsa ne olur, konuşmasa ne olur!

Adaleti başka ülkelerden bekler olduk? İçimizi sevinç kapladı! Ama :( düşünün bakalım bir. ABD'ye ne yapmış olabilir?
Gerçek olan şu ki, her şey danışıklı dövüş. Ülkemiz İran ile Nisan ayın da ticari ve siyasi anlaşmalara girecek. Bu olayın temizlemesini istediler. Bunun da ABD bilgisi dahilin de yapılacağı aşikar. Buradan oraya gitmesi de, yakalanması da, fikrimce oyunun bir parçası. Uzun süreli bir dava olacaktır. Biz İran ile anlaşana kadar :(
Brüksel'deki patlamalar sonucu haberi arada kaynatmak için gün doğdu hükumete bu arada.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta