Her yerini yenilemiş de! Asıl önemli olanı, BEYNİ unutmuş :)


Barbie'ye benzemek için 1,5 milyon TL'ye yakın para harcadı...
ABD, Ohio'da yaşayan 42 yaşındaki Nannette Hammond adlı kadın, Barbie bebeklere benzemek için bugüne kadar 500 bin dolar (yaklaşık 1,5 milyon TL) harcadı. Beş çocuk annesi 42 yaşındaki Nannette Hammond adlı kadın, Barbie bebeklere benzemek için bugüne kadar bir servet harcadı. ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan ve mutlu bir evliliği olan kadın, tam bir estetik operasyon bağımlısı.Nannette Hammond, geçirdiği operasyonlar sonrası görüntüsünden de hayli memnun: 'Biliyorum, diğer anneler arkamdan dedikodu yapıyorlar ama umursamıyorum. 'İnsanların kötü yorumları çocuklarımı üzüyor. Onlara bunları kafalarına takmamalarını öğütlüyorum. Normal bir genç kadınken, tanınması güç bir hale gelen kadın, '70 yaşına gelene kadar durmayacağım' diyerek estetik operasyonlara devam edeceğini söylüyor.
Alıntı

Doğallıktan uzak her şey basit ve çirkin bir duruş sergiliyor bence. Keşke o kadar para vermişken bir tane de beyin taktırsaymış. Eski hali daha güzelmiş. En azından beyni var gibi duruyor. İnsanoğlu böyle bir şey işte. Para fazla gelince nereye saçayım derdine düşüyor. Ağası kazanmış hanımı harcamış?
Dan Brown'nın kitaplarından birisinde, (hepsi çok güzeldir kitaplarının) İngiliz Çocuk İstanbul'da uyuşturucu içmekten, cinayetten hapise düşüyor. Babası geldiği zaman yetkili rüşvet karşılığı bırakmayı teklif ediyor. Baba kabul etmiyor. Çeksin cezasını diyor. Çocuk da bunları duyuyor. Ama duymadığı şeyler de var konuşmada. Kimse çocuğuna zarar gelsin istemez ama suçlu ise ve suçu kesinse de cezasını çeksin ki tekrarlamasın ister. En azından kendini bilen bir ebeveyn böyle yapar. 17 yaşında 18 yaşına günler kalmış. Suç makinesi çocuk ve baba politikacı. Çocuk kendisine benzeyen bir Türkü öldürüp kaçıyor. Herkes öldü biliyor onu. Yunanistan'a gidiyor. Para var ve zekası ile (iyiye çalışmayan) daha da arttırıyor. Her şeyi yaşıyor ve yapıyor. Bu arada ailesini de teker teker öldürüyor. Zaten baba enkaz durumun da çocuğunu orada bıraktığı için. Anne, kardeş, Büyükanne vs. Geriye sadece baba ve hala kalıyor. Çocuk bir sürü kadınla, kızla, çocukla, erkekle vs. sapkın ilişkiler yaşıyor. Geziyor, yiyor, içiyor. Hayatta yapılabilecek hiç bir şey kalmıyor.
Sadece bir şey dışında!
ÖLÜMSÜZLÜK ve DÜNYANIN TEK HAKİMİ olmak.
Onun da sırlarını buluyor.
Illumiati, Mason vs. Klasik DAN BROWN yazıları.
Orada kendine yaptığı şeyler, aynı bu kadının kendine yaptığı şeylere benziyor. Kadını görünce direk o kitap aklıma geldi.
42 YAŞINDAKİ bir insanın özendiği şey bu mu olur? Vasıfsız ve beyinsiz!
Maximum 8 ile 9 yaşındaki kız çocuklarının barbie, bebek vs. oyunları bitiyor. Benim kızlar daha erken bitirdi hatta. Jenga, vs. gibi oyunlara geçtiler.
10 yaşından sonra televizyon bile seyretmeyi bıraktılar. Aptallar dünyası diye. Açılmaz bile evde maç ve haber dışında TV.
Bu zavallı da 42 yaşında barbie olmaya özenmiş. Ama bakınca kusmak geliyor insanın içinden. Güzelim BARBİE bebeğine hakaret bu. Barbie barbie olalı böyle zulüm görmedi! Çocuklar bu kadını görünce bir daha barbie marbi istemez BATTI ŞİRKET.
Boşa harcayacak parayı nereden buluyorlar? Ben de çocuklarımı nasıl okutayım? Nereden para bulsam da daha iyi eğitim aldırsam? Diye dövünüp duruyorum işte.

Şimdi bu bayanın çocukları nasıl olacak? Kimi örnek alacak.
Okuyun bilin ki çocuklarınız da okuma alışkanlığı edinsin. Okumayan, araştırmayan insanlar, ileri yaşlarında eksik kalıyor. Bu bayanın düştüğü duruma düşüyorlar.
Bizim sosyetemizin bayanlarının yüzde doksanı böyle. Bir de konuşmaya başlasınlar :( Allahım sana geliyorum diye isyanlardasınız. Bir tek mi anlamlı, akıllı bir kelime çıkmaz? Gerçek arkadaşları, dostları olmadığından :( Kocaları, çocukları da söyleyecek cesarete sahip olmadığından düştükleri durumu fark edemiyorlar. Ayarları kurcalıyor da kurcalıyorlar. Kurcalamayın ayarlarınızı akışına bırakın.
En güzel genç kalma yöntemi. Benim yöntemim. Bire bir test edilmiş ve onaylanmıştır :) Az ye, az uyu, az makyaj yap, hatta hiç yapma. Sigara yok. Alkol keyfi. Yerine göre davran. Çocukla çocuk, köylü ile köylü, kentli ile kentli vs. ol. Bildiğini korkmadan savun, bilmiyorsan ağzını bile açma. Fikir beyan etme ama mutlaka mutlaka öğren. Kendini bil ve sev. Herkese elinden gelen yardımı yap. Maddi manevi. Herkesi ve her şeyi sev. Onlar sevgi ve saygıyı yok edene kadar tabii. O zaman her canlı sever seni.
Başta Allah seviyor ve koruyor. Arkasından da herkes. Kıskanan, çatlayan, patlayan çok oluyor. Olsun bırakın yarılsınlar. Onları seyretmek de ayrı bir eğlence ve motive aracı. En azından benim için :))
Zevzeklik bir tarafa, hakikaten en zoru insanın kendisi olabilmesidir. Kendisini oluşturan unsurlarıyla (vücudu, çevresi, arkadaşları, ailesi, işi vs.) barışık, uyumlu bir bütün olduğunu anlayabilmesi ve bunu korumaya çalışması gerekir.

Eyyyy biri bu kadına yayın yasağı getirsin. Hangi gazeteyi açsam, dergiyi açsam bu var. Yazayım bari ben de. Eksik kalmasın basın dedim :)) Arada böyle aptallıklar yapayım/yapmak lazım...
Fazla zeka Turizm sektörün de işe yaramıyor maleseff. İş bulamıyorsunuz sonra. Böyledir memleketimin hali. Herkes g..nden korkar. Kendisini pohpohlayanı sever. Halbuki 1 taşla bütün bölümlerin kuşu vurulacak ama basmaz kafaları...
Korkan insan bilmeyen insandır. Kendisine güveni olmayan insandır. NOKTA. Korkakları hiç ama hiç sevmem.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta