Ne istediniz çoluk çocuktan?

CANLI BOMBA SALDIRISI
55 kişinin yaşamını yitirdiğini, 200'den fazla kişinin de yaralı olduğu söylendi. Kurbanların çocuk ve kadın olduğu belirtildi. Lahor'daki saldırının canlı bomba tarafından gerçekleştirildiği ve pazar tatili nedeniyle lunaparka eğlenmeye gelen halka yönelik düzenlendiği duyuruldu.Gülşen el İkbal Parkı'nın çıkış kapısının hemen dışında ve salıncaklardan birkaç metre uzaklıkta yaşanan intihar saldırısı, henüz hiçbir grup tarafından üstlenilmedi. Hedefin Paskalya için dışarıya çıkan Hıristiyan aileler olduğu yönünde spekülasyonlar da var.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın Lahor kentinde meydana gelen terör saldırısı ile ilgili olarak, “Pakistan’ın Lahor şehrinde meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyorum” dedi."Ailelerin, özellikle de çocukların yoğun olarak bulunduğu bir lunaparkta meydana gelen saldırı, terörün sınırlar ve değerler tanımayan yüzünü ortaya koymuştur” diyen Erdoğan, "Bu saldırı, tüm dünya ülkeleri için terör karşısındaki samimi duruşlarını göstermelerini temin edecek bir sınavdır. Türkiye, her zaman olduğu gibi bu acı gününde de Pakistan’ın yanındadır. Tüm ülkelerin de Pakistan için aynı samimi tavrı göstereceklerini ümit ediyorum. Bir kez daha Lahor’daki saldırıdan dolayı Pakistan halkına şahsım, ülkem ve milletim adına başsağlığı dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Alıntı

Lunaparka saldırı yapan bu zihniyetlerle aynı dünyadayız. Beyinleri uyuşturucuyla yıkanmış ve uyutulmuş psikopatlar. Ne istediniz çoluk çocuktan? Çocuk, yaşlı, masum demiyor bu katiller. Allah korkusu da yok. Allah kendi şerlerinde boğsun bunların hepsini. İnsanın özü kötü. Cahillik de eğitilememiş ruh o kötülüğün ortaya çıkmasını sağlıyor. 3. dünya ülkeleri cahilliklerini kötülüğe çevirmiş durumdalar ve bütün dünyaya zarar veriyorlar. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Bunun sonu da ya 3. dünya savaşı, ya da dinler arası savaş. Aslında başladı bile. 
Dünyanın çivisi çıkmış halde! Bu durumlar da gösteriyor ki 3.Dünya Savaşı içindeyiz ve savaşın başlayacağı bölge de Suriye. Başlamasına çanak tutan Batılılar da içine çekiliyor yavaş yavaş ve tüm dünyaya yayılıyor. Terörü doğuran Dünyanın geri kalanı, özellikle Avrupa terörü çok ciddi şekil de kendi topraklarına çağırıyorlar. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşmek üzereler. Ve masumlar dışında buna sebep olup, doğuran, besleyen, yayan herkesin sonunu da görürüz umarım. Ama asla masum insanları hedef almadan, hangi dil, din, ırk olursa olsun.
Dünya basını her gün brüksel patlamasını yazıp çiziyor. Patlama bir müslüman ülke de olunca dünyanın umurunda bile değil.
Dünya geneli için batıdaki huzur ve Güvenlik daha önemli. Ankara, İstanbul, Brüksel, Bağdat şimdi de Lahor. Ölü sayısı tüm ülke ve şehirlerde de fazla olduğu halde, Bağdat ve Lahor'daki patlamalar diğerleri ile aynı etkiyi yaratmadı. Anlaşılan o ki, dünya için insanlar ülkelerine göre değerli. Patlamalar da doğuya gidildikçe tepki azalıyor. Orta da bir adaletsizlik var. Ve bu adaletsizliğin çözüm yeri neresi belli değil.
Pakistan halkının ölenlerine rahmet, yaralılarına acil şifalar diliyorum. Masum insanlara karşı işlenen terör olaylarını da kınıyorum.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta