Ortadoğu hakkında ne biliyoruz?


KÜRESEL EFENDİLER KORKUYOR!
Türkiye'nin artık savunmadan çıkıp, hücuma geçmesinden, oyun kurmasından. Bölge de kimse beni hesaba katmadan hesap yapamaz demesinden, korkuyorlar.
BU SALDIRI Türkiye'nin yılgınlığa ve korkuya daha da fazla mahkum olması amacıyla düzenlenmiştir.
Küresel ve bölgesel efendileri hesabına kiralık tetikçilik yapan canilerin bir yanda Doğu ve Güneydoğu'da kan dökmesi, diğer yanda belirli aralıklarla Ankara ve İstanbul'un kalbini hedeflemesi Türkiye'nin Suriyelileşmesi ve Lübnanlaşması amacına dönüktür. Onların gözünde TÜRKİYE büyüdü, güçlendi. Hesapları sıfırlayan, oyun bozan ülke haline geldi. Bölgemizde rahatça at koşturanlar Türkiye'nin artık caydırıcı duruşunu hazmedemediler.
ABD'nin petrolleri kontrol altına alabilmesinin tek yolu Ortadoğu da bulunan bütün devletlerin parçalanmasını sağlamaktır. Yani Ortadoğu da bulunan 22 ülkeyi parçalayıp 220 eyalet haline getirerek bütün kaynakları elinde tutmak istemesidir. 2030 yılın da bitme noktasına gelmesi beklenilen petrolün yerini hidrojen yakıtı alacak. Hidrojen yakıtının ucuz yolla üretilebildiği tek maden ise BOR'dur. Dünya bor rezervlerine bakıldığında bor yataklarının %76 ülkemiz de bulunuyor ve bu da bizi ABD'nin tam hedefine yerleştiriyor. 
Türkiye için tek tehlike bor değil! Ortadoğu da kurulacak bir Kürt devleti de bulunuyor. Olası bir Kürt devletinin kurulması demek! Kars'tan Diyarbakır'a kadar olan bölümün Kürt toprakları olarak koparılması demektir. Yıllardır ABD'nin bu proje için harcadığı para şu anda 1 trilyon doları bulmuştur.
Bu da şu demektir.
Sadece Ortadoğu için ABD kendi ülke ekonomisinin 10'da 1'ini Ortadoğu'ya aktarmış. MİT raporlarında Ortadoğu da ciddi bir silahlanma ve biyolojik silah üretimi bulunuyor.
Dünya'da ve Türkiye'deki bir çok strateji kuruluşlarına göre şu anda müttefikimiz görünen ABD, 10 yıl içinde İran ve Suriye'yi! Benim akıllı geçinen milletim karşındakini cahil ilan ederken atı alan Üsküdarı geçecek haberi yok! Alt yapısını önceden kurdukları IŞİD'i devreye sokarak asıl niyetleri olan tüm bölgeye hakim olmak için TÜRKİYE'yi her türlü kirli siyasetle güçsüzleştirip, iç savaşla öldürücü darbeyi vurmak istiyorlar.  AKP'nin elinde Meclis çoğunluğu var. Ben yaptım oldu bitti diyor. Yıllar önce MHP ve CHP hükumeti uyarmıştı. O zaman bunlar kandan besleniyor, bunlar hain, bunların evladı yok denmişti. 14 yıldır kesintisiz tek başına iktidar. IMF borç bitti. Yol yaptık. Hava-alanı yaptık vs.
Ama ne zaman şehit haberi gelse, ne zaman bomba patlasa, CHP ve MHP'yi suçluyor. Sorumluluk almıyor. Sanki muhalefet iktidar da.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta