Ülkücü koltuk sevdalısı olamaz ÜLKE sevdalısı olur.

MHP'de bir deprem daha!
MHP Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına atanan Cafer Birtürk'ün yönetiminden 6 kişi, istifa ettiklerini açıkladı. MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk'ün görevden alınmasının ardından yerine Cafer Birtürk atanmıştı. İl Başkanlığına atanan Cafer Birtürk'ün yönetim listesinde yer alan Cemil Budak, Hüseyin Erol, Ünal İncegür, Selami Dereli, Hacer Erol ve Hüdaverdi Tiryaki yaptıkları ortak açıklama "Milliyetçi Hareket Partisi yeni il yönetimine atanan bizler, yapılan uygulamanın her ne kadar hukuki geçerliliği olsa da vicdani geçerliliği olmadığını düşünerek verilen bu görevi kabul etmiyoruz" dedi. Kongre talep etmelerinden dolayı delegelerin hür iradesiyle göreve gelen Yasin Öztürk ve yönetiminin görevden alınmasını uygun bulmadıklarını belirten üyeler, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in dediği gib: 'Ülkücü Ülkücünün öz kardeşidir.' Partimizin hassas bir dönemden geçtiği bu ortamda kongre ile gelen eski yönetimin sadece kurultay talep etmesinden dolayı güya cezalandırılmasının bu düstura uygun olmadığını düşünüyoruz. Bizler her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Ankara'dakiler istedi diye kimseyi dışlama lüksümüz yok" ifadelerini kaydetti.
Alıntı


Görevden alınan arkadaşlarınıza karşı olan vefanızı kutluyor ve ismi geçen değerli insanların bu onurlu davranışlarını tebrik ediyorum. Mertlik, dürüstlük budur. Türk ahlakı da bunu gerektirir. Bu duruşunuzla geleceğin siyasetine de yön verirsiniz umarım. MHP Kimsenin Koltuk değneği olmamalı/olmayacak.
Bahçe'linin bu tutumlarına hala destek olanlar gelecek seçim de bir daha ne meclisi, ne de partinin kapısını görebilecekler.
Aynısı CHP için de geçerli.
Bahçeli sadece MHP için değil, Ülke için de zararlı olmaya başladı. Kendi döneminde atanmış yönetimler ve büyük oranda kendi seçtirdiği delegeler tarafından bile istenmiyen bir adam olmuş durumda.
Devlet Bahçeli hemen istifa etmeli ve parti KURULTAYA gitmeli. MHP'yi mahvetmeden, yüzde beşlerin altına düşürmeden. Anayasaya evet karşılığında Mahkeme de muhaliflerin kaybettirilmesi bir şey değiştirmez, rezil olup gideceksiniz.
Bu olayların sonucunda Vatan sever, milliyetçi Bahçeli ve Ekibini gördük? Dertleri memleket değil, kendi koltuklarıymış.
Siyaseti yüzünüze, gözünüze bulaştırdınız. Bari çekilmesini bilin de insanlar arkanızdan ah etmesin. Kendinizi ve Partinizi daha fazla yıpratmadan.
AKP'ye verdiğiniz destekler yüzünden ÜLKEYE yeterince zarar verdiniz. Orada olduğunuz sürece buna dur diyemezsiniz artık.
Neden mi?
Çünkü ipin ucu bir kere kaçtı. Tekrar örgü tutmaz. İsteseniz de size artık örgüye devam etme izni vermezler.
AKP kendi içinde parçalanma ve dedikodu başlamış bir parti, muhalefet partisine ilmekleri tamamlama izni vermez.
Saygınlığınız henüz varken bitirmek ve çekilmek en güzelidir.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir