Emperyalizm politikası böl ve yönet!


İsrail vatandaşlarını Ülkemizden geri çağırıyor.
ABD, İsrail vatandaşlarını çektiyse büyük bir tehlike var demektir. Bütün yabacı ülkeler vatandaşlarını ülkemizden çekiyor. Bilmediğimiz büyük bir felaket mi yaşayacağız? Bizleri nasıl bir bela bekliyor? Irak, Libya, Mısır, Suriye'ye oynanan oyunların aynısı Türkiye'ye oynanıyor. Düşmanı ülkemize davet edenler, ülkeyi bu hale getirenler, böyle bir savaş çıkarsa ne yapacaklar? Ülke de nasıl bir senaryo yaşanacak?
İsrail'de böyle olayların olmaması düşündürücü. Veya istihbarat servisleri çok iyi çalışıyor.

Emperyalizmin ana politikası böl ve yönettir. Amerika/İsrail bu coğrafyadaki savaşların örgütleyicisi ve suçluları değil mi? Kendi vatandaşları zarar görmesin diye, kendi örgütledikleri terör saldırılarının dışında olsun istiyorlar.
CIA uzmanı Henri Barkey, 'Ya bombalar İstiklal de patlarsa' demişti. Aylar önce? Kürdistan ve Yeni Anayasa için sarfetmişti bu sözleri! Ortadoğu'yu İran, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, Amerika sömürüyor. Hepsi de Türkiye'ye düşman! Bunda mantık var mı? Bunu nasıl başardık? İşidi hortlatan İsrail kendini masum göstermeye çalışıyor.
Çanakkale de olduğu gibi şimdi de yine 43 Devlet ile savaşıyoruz. Bütün örgütler Türkiye'yi yıkmak için birleşmiş. Bir 1915 daha yaşatmak istiyorlar bize. İsrail ve ABD Suriye'ye Kürt Devleti kurmak istiyorlar. Buna tek karşı çıkan Türkiye. ABD hükümeti etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Ama şunu da unutmamak gerek. Çözüm süreci ile PKK'ya izin verip, HDP'lilerin söz sahibi olması ve bu terör sonuçlarının ortaya çıkması hükumetin yaptığı hatadır.
Tek amaç Kürdistan kurmak değil. Altındaki yapıya da bakmak lazım. Tüm Dünya Türkiye'nin üzerinde böl parçala stratejisini kullanıyor. Bu devletlerin tek amaçları Büyük İsrail Devletini kurmak. Olaylara biraz derinlemesine bakılırsa amaçlarının ne olduğunu anlayabilmek hiçte zor değil! Her şey bir puzzle gibi! Doğru parçalar yerleştirilirse eğer, oynanan oyun da çözülebilir. Ve karşı atakla alt edilebilir.
Putin ne demişti. Sizi öyle bunaltacağım ki istifa edip kaçacaksınız. Savaşamayınca böyle intikam alıyor. Bu sene Turizm battı, İhracaat battı, Ticaret geriledi. Bir ülke dıştan değil, içten yıkılır. PKK ile işbirliği yapan, para ve silah sağlayanlardan bir tanesi de Rusya.
Küresel oyunlar içerisin de piyonları kullanıyorlar. Sonuçta da suçsuz insanları öldürüyorlar.
Avrupa sadece kendi çıkarını düşünür.
Bizleri aşağı görür! Özdemir Sabancı'nın katili Fehriye Erdal Belçika'da elini kolunu sallayarak geziyor! Avrupa'da terörle işbirliği içerisinde. Kendilerine zarar gelince terörü anlıyorlar. PKK konusunda bence onlarında bize söyleyeceği bir kaç konu vardır.
Bu çarkı kapitalist-emperyalist ülkeler, din tacirleri ve silah tüccarları döndürüyorlar. Direnmezsek ve karşı koymazsak daha uzun yıllar bu acımasız eylemlerine devam edeceklerdir.
Sakinlik enteresan. Her şey normal gibi, ya da alışmış gibiler. Meclisten ses seda yok. Kasım seçimlerinden önce de Güneydoğu'da bir sürü Askerimiz ve Polisimiz sehit oldu! Şimdi de masum siviller ölüyor? Ayda bir kaç canlı bomba saldırısı yaşayan Türkiye, seçimini istikrardan yana kullanmaktan memnun!
Teröristler aramızda geziyorlar? Ne hapse atılan var! Ne sınırdışı edilen! Ne vatandaşlıktan atılan? Ceza yok!
Bu ülke hiç bir döneminde bu kadar çaresiz olmamıştı...
Emeği geçen herkesi Allah'a havale ediyorum.!

Mustafa Kemal Atatürk'ün ve bizlerin kanlarıyla kurulan Cumhuriyetimiz bu halde. Kendi vatanlarını rahat oldukları halde patlatanlar! Bir gün vatansız kaldıklarında, Avrupalılar tarafından ezilirken anlıyacak bizi!
Bir insan olduğu gibi görünmeli ve göründüğü gibi olmalı. Anlayan anlar. Anlayamayanlar anlamasa da olur.
Avrupalı içindeki Suriyeli'yi kovmak için Türkiye'ye 6 milyar Euro veriyor. 80 milyon Türk'e vizesiz kapı açacak hoşgörü olsa, Suriyeli'yi kovmaya niye masraf etsin?
Bizler önce sokağa çıkabilelim güvenle. Daha sonra Avrupa'ya gideriz. Cebinde beş kuruş yok milletin. Uçaklardan, yollardan bahsediyorlar. Biraz daha uyursak eğer! Atı alan üsküdarı geçecek!

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir