Er meydanı değil, kaçmak onlarda daha şık duruyor.!


Yiğit gibi savaşmak onların neyine. Ancak kalleşçe mücadele ederler ve böyle de kaçarlar geçici işgal ettikleri tüm topraklardan. Halen Türk'ün mücadele ve savaş yeteneğini sınamaya çalışıyorlar. Anlamadılar Türk'ün kanın da, genlerin de var mücadele ve savaşçılık yeteneği. Dünya üzerinde birilerinin maşası olmaktan öte geçemeyen insanlar topluluğu. Kadına, yaşlıya, çocuğa güçleri yeter. Karşıların da gerçek gücü görünce her şeylerini bırakır kaçarlar. Ermeniler hayatları boyunca adam gibi savaşabilmiş bir millet değil ki. İşleri güçleri kalleşçe vur, kaç olmuş. Yakalandıklarında da korkudan altlarına yapıp yalana, dolana başvurmuşlar. Bakmayın Avrupa'lıların bunları Türk'lere karşı savunur görünüp ortadoğu da kalkan olarak kullandıklarına. Avrupa'da da güvenilmeyecek, kalleş bir millet olarak tanınırlar.
Er meydanın da savaşamazlar. Sadece köylere girip kadın, yaşlı, çocukları katledip kaçarlar. Köşeye sıkıştılar mı sahiplerinden imdat dilenirler. Yetişin bize soykırım yapıyorlar. Böyle şerefsiz bir millete kendilerini benzemek isteyen ve "hepimiz ermeniyiz" diye sokaklara dökülen cahiller var. Rus piyonu, Fransız piyonu Ermenileri Emperyalistler koruyor. Ne olursa olsun Müslüman düşmanları haçlılar tarafından korunurlar. Her  zaman Amerika'nın, İsrail'in, Avrupa Birliği'nin piyonlarıdırlar. Onların desteği olmadan bir şey yapamazlar. Yalanlarına kendileri de inanırlar. Sinsiler yürekleri olmayan kalleş bir ırklar ve Türkleri hep arkadan vurmuşlardır.
Pkk ile işbirliği yapıp askerimizi ve polisimizi haince öldürüyorlar. Atalarımız köpekten post Ermeniden dost olmaz diye boşuna dememiş. Haysiyet, şeref, namus kavramını tanımayan bir ırk. Her şeyleri yalan ve hainlik ile yürütüyorlar. 1914'lü yıllar da atalarımız Çanakkale cephesinde yedi düvele karşı mücadele ederken, bu hainler Anadolu da Türk milletine yapılmayan zulüm bırakmadılar.  Şimdi ise Türkler bize zulüm yaptı diye Dünya'ya haykırıyorlar. Arkasına birilerini takıp öyle efelenirler. Bir de yılardır değişmeyen çoluk, çocuk, kadın, yaşlıya yapacağı işkence de dünya birincisidirler. İstanbul'da hepimiz Ermeniyiz diyenler nerdeler? Hadi buyrun kurtarın. Er meydanına çıkın. Sesiniz niye çıkmıyor. Bir oraya, bir buraya yanaşık olarak yaşayan topluluklardan ibaretler. Bir Ermeni sözü şöyle dermiş. Biz de subay çok ama asker yok.! Sıkıyı görünce böyle kaçanlar konuştukların da mangal da kül bırakmıyorlar. Yakında Amerika'nın desteği ile dönerler.

Türkler herkesle geçinir ve ekmeğimizi bölüşürüz. Buna karşılık olarak da şamar oğlanı gibi Avrupa Devletleri hep bizi kullanmışlardır. Ama halen inanıyoruz. Ve halen başımız beladan kurtulmuyor. Müslüman ve Türkler bir silkelense bunların planlarının hepsi hayal olur.
Savaşmak isteyen bir Türk'ün karşısında onu durdurabilecek bir silah icat edilmemiştir. Yeter ki istesin. Yeter ki onu yönlendirenler, ona emir verenler mert olsun. Tarih bunun örnekleri ile doludur. Bunu da en iyi Amerika ve Batı Ülkeleri bilir.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir