Hollandalılar BELGESEL çekmiş. Ama Türkiye GÖRMEMİŞ!


Hendekler kazılırken Hollandalılar BELGESEL çekmiş. Ama Türkiye GÖRMEMİŞ!
NOS adlı Hollanda kanalının 2015 yılında Cizre'de belgesel çekerek PKK propandası yaptığı ve kazılan hendekleri haberleştirdiği ortaya çıktı.

Neredeydi istihbaratçılar, her şey göz önünde yapılıyor. Belgeseli baştan sona izledim. Burada görmeyenler Hollanda televizyonun da verilirken de mi görmedi? Sorulacak ve cevaplanacak çok şey var ama gerek yok. Bilen de, gören de, her şeyin farkında olan da yine Türkiye.

Bu olayları, kameraya alan Hollanda TV'si görüyor. Ülkemin televizyonları, medyası görmüyor öyle mi? Yazıklar olsun bu milleti aptal yerine koyanlara. Hakikaten pes doğrusu. Kimler için şehit oluyor bu askerlerimiz. Adamlar birlikte tuzakları kurmuşlar. 500 + evladımız yok oldu/şehit oldu. Niçin? Çocuklarımıza yazık değil mi, genç yaşta toprağa veriyoruz. Onların ailesine yazık değil mi? Bunların o teröristlerden farkı ne?
Şimdi Eyyyy diye seslenme sırası biz de. Hendekler kazılırken kaçınçı uykudaydınız? Nasıl göz yumdunuz?

Masum dediğimiz halka bakın. Nasıl da el birliği içinde hendeklere yardım ediyorlar. Hepsi çoluk çocuk barikat kuruyorlar. Bir de bunlara bizim paramızla ev yapacaklar/verecekler. Şehitlerin kanlarıyla ev sahibi olacaklar. Ev, elektrik, su, hiç bir iş yapmadan bağlanmış aylık daha ne istiyorlar. Külliyen haram zıkkım olsun. Bir anne olarak, bir vatandaş olarak, hakkımı helal etmiyorum. PKK yardım eden bu masumlar (!) bugün her şeyi hak ediyorlar. Hiç millete kendilerini acındırmasınlar. Hükumette buna göz yummuş, elbet hesap günü onlar da hak ettiğini bulacaktır. Askerlerimizin kanında boğulacaklar. Onların ahı yerde kalmayacak. Ailelerinin ahı, suçsuz yere ölenlerin ahı yerde kalmayacak. Bilen, göz yuman, yardım eden vs. herkes için geçerli utanç abideleri hepsi.
Oy verenler hepiniz sorumlusunuz. Şehitler gelir oy verir. Çocuğuna tecavüz edilir oy verir. Hırsızlıklar görülür oy verir. T.C.'yi kaldırırlar oy verir. Okullar da andımız kaldırılır oy verir. Kavgalı/küs olmadığımız ülke kalmaz oy verir. Yan komşuya selam verilmez duruma getirirler hala oy verir. Vatanımızın, birliğimizin, gücümüzün yok olmasına az kaldı. Sizin saplantılarınız hala değişmiyor. Uyanın demekten, görün demekten bıktık.

Ülkenin haline bakın terör bataklığına batmış. Ne dersen de, kime inanırsan inan. Vereceğimiz hesap belli. Dilediğiniz gibi yaşayın, zalimlik vicdan meselesidir. Sizler de bir gram vicdan yokken size ne denir kocaman bir hiç.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir