Yine mi kandırıldık? Toplum olarak!


Avrupalıları tanıyacaksınız ama biraz zaman alacak. Artık kandırıla kandırıla öğrenir/tanırız ;) Hala vize hayali kuran saf ve parasız millet :) Harbiden inanmış.
Madem Türkiye'yi alacaklar niye o kadar para verip Türkiye'ye, Suriye'lileri gönderdiler. Ve karşılığın yollamayın bize demezlerdi de onları alırlardı. Neden peki?
Çünkü AB, TÜRKİYE'Yİ neden AVRUPA BİRLİĞİ'NE almayacağını açık ve net olarak yıllar önce söyledi. MÜSLÜMAN BİR DEVLET olduğu için. İnançlarımız, örf ve adetlerimiz vs. tamamen faklı diye papazlar istemedi. Papazların sözü AB parlamentosun da geçerlidir.

AB'ye girebileceğimize ve vize alabileceğine inanan var mı? Türkiye'de bu kadar olay olacak ve herkes vize alacak buna kim inanır? Üç milyon+ Suriyeliyi almak için milleti kandırmaktan başka bir şey değil. AB raporlarında; Akademisyenler, kadın cinayetleri, PKK operasyonları, okullar da yaşanan sapkınlıklar vs. her konuya değinip hükumeti uyarmışlar. Paralelle ilgili kayyumlar, kapatılan okullar, hapiste hala iddianameleri hazırlanmamış binlerce insan ile ilgili tek satır eleştirileri olmamış. Uyarı olmuş ve haklılar. Ülkelerin Büyük elçilikleri bunlar için var. Yaşayarak görüp ülkelerine bildiriyorlar. Türkiye'de tecavüz, sübyancı, İŞİD, din tüccarı, bombacı, hırsız vs. varken AB. Türkiyeyi alacak mı? Yalan olduğunu zaten az bile olsa kafası çalışan insanlar biliyordu/biliyorduk. Bir de diğerleri bilse ve anlasalar. Hırsı ve koltuğu için Türkiyeyi feda edebilecek insanlar var olduğu sürece, bizler gerilemeye mahkum olacağız. Kandırılmaya alıştılar ya. Mültecileri doldurduk sayelerinde. Aldık mültecileri, verdiler parayı. Şimdi dalga geçip, çamura yatıyorlar.
Niye kaldırsınlar? Parayla bize kakaladıkları ve Türk vatandaşı yapılan adamları tekrar almak için mi?

Eyyy saf Türk halkı.! Yeter artık inanmaktan vazgeçin. Vizesiz seyahata Avrupa izin veremez. Siz Arap Ülkelerine gidin vizesiz, para bulursanız :( gelin artık  aldanmayın/uyanın.
Tüh be! Yaz tatili planımız da suya düştü. Vizesiz vizesiz gideceeeedik hani :)

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta