14-05-1948/ İsrail Devleti kuruldu


İsrail Devleti kuruldu.14/05/1948
Tarih ve Dünya için dönüm günü. Zalimlerin doğum, insanlığın ölüm günü.
Filistin ülkesini, topraklarını para karşılığı sattı. Filistin kendi kendisine yaktı. Yılanın başını ezmezsen gün gelir seni sokar. Aslında İşgalci terör Devleti İsrail kuruldu demek çok daha doğru olur.
Aynı şeyi şimdi Türkiye Araplara yapıyor. Biz de satıyoruz topraklarımızı bütün firmalar yabancıların elinde ve İsraillin kurtuluş günü kutlamalarına katılıyoruz. Cumhuriyet dönemin de Suriye'ye ve başka yerlere sürdüğümüz Ermenileri tekrar içeri aldık / alıyoruz. Şu anda Türkiye'nin güneydoğusunu Yahudiler işgal etmiş durumda. Müslüman gibi görünerek yapıyorlar.

Filistinlilerden topraklarını İsrail parasıyla şöyle satın alınmıştır.
1. Dünya Savaşı sonrası Filistin, İngiliz mandasına girer. İngiltere ise Filistin'e eskiden Osmanlı'ya vergi ödüyordunuz, şimdi de bize ödeyeceksiniz diyerek vergiler koyar. Bu vergiler o kadar ağırdır ki, Filistin'in bu vergiyi karşılayabilmesi imkansızdır. Sonuç olarak Balfour Deklarasyonu'nda belirtildiği üzere bir Yahudi Devleti kurulmasını destekleyen İngiltere hükumeti ve Rothschild, bu Filistin topraklarına el koyar. İşte kimileri tarafından parasıyla satın almışlar, aslında İsrail'in toprağı orası, adamlar haklı şeklinde dayatılan satın alma hikayesinin aslı budur. Yani Kanununa uydurulmuş gasp. Parasını vermiş, almış adamlar denilen yer, bir milletin (Filistin) hala üzerinde yaşamakta olduğu vatanıdır.

Osmanlı Devletini yönetenler de Sevr Antlaşmasını imzalamışlardı. Sevr ile bize layık görülen topraklar bunlardı ve üzerinde İngiliz, İtalyan, Yunan, Fransız bayrağı bulunan bölgeler de ve Doğu'da Ermeni devleti için ayrılan topraklar da Osmanlı Devleti vatandaşları yaşamaktaydı. Biz Sevr'i millet olarak kabul etmedik, burası bizim vatanımız dedik ve Türk, Kürt, Laz herkes mücadele verdi. Kuvay-ı Milliye birlikleriyle gerilla savaşı yaptık, ardından Atatürk bu birlikleri ve cemiyetleri birleştirdi, Kurtuluş Savaşı'nı başlattık ve galip geldik.
Adamlar Osmanlı heyetini Sevres'e getirip bu antlaşmayı imzalatmışlardı. Hukuken haklılardı yani. Şimdi biz vatanımızı savunmakla suçlu mu olduk?
Kurtuluş Savaşı'nı kazandığımız için bizler kahraman olduk, Filistinliler ise İsrail'e üstünlük sağlama gibi bir şanslarının bulunmayışından dolayı terörist oldular.

Bir avuç Yahudi nüfusu var. Dünyaya hükmediyorlar.
Peki Filistin kimdir? Osmanlıyı sırtından vuran, topraklarını satan/savunamayan/gelişemeyen/dar kafalı ve en önemlisi Ermeni soykırımı vardır! diyen din kardeşlerimiz mi? Ne gelirse başımıza din kardeşlerimizden geliyor.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir