ABD'den Türkiye taraflı kınama


ABD'nin Ankara Büyük elçiliği, Türkiye'de son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitterdan açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "1 Mayıs günü, emek ve dayanışmayı kutlamak yerine, Türkiye'nin geçirdiği zor bir haftayı geride bıraktık ve yaşanan korkunç terör saldırısından ve trajik can kayıplarından bir kez daha derinden üzüntü duyduk. Bursa, Gaziantep, Dicle, Nusaybin, Şırnak, Muş ve diğer yerlerde yaşanan saldırıları öte yandan Kilis ve Karkamış'ın sürekli şekilde hedef alan ve sınır ötesinden gerçekleştirilen havan topu ve roket saldırılarını esefle kınıyor; ortak terör tehdidiyle mücadelede Türkiye ile beraber çalışmaya dair güçlü taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz. Bu zor zamanlarda, ABD'nin Türkiye'nin güvenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik taahhüdü sarsılmaz güçtedir."

Makamlardaki kınama hastalığını Amerika'yada bulaştırdık ya daha ne olsun :) Bu saldırıyı gerçekten yapan ya da yaptıran kim? Mutlaka bir hinlik var bu açıklamanın ardında. Bekleyip göreceğiz. İyi ki gazla çalışmıyoruz yoksa çoktan gaza gelmiştik (umarım). İlkin Rus uçağını düşürerek gazlarına geldik. Şimdi Suriye'de bize saldıranlara cevap bile veremiyoruz. Hangi ülkeye bunu söyledilerse valizlerini topladı o ülke insanı ya da kefenlerini hazırladı. Abd'nin söylemleri ve icraatları her zaman zıttır. Devletlerin dostları yoktur, çıkarları vardır. Herkes kendi yanındadır. Siyaset, tavşana kaç, tazıya tut ve tuttuğunda da yut demektir.

Deasla ortak strateji yürütebilirken niye Amerikalılar Türkiye'nin yanındayım gibi yapıyorlar, niye fikir değiştiriyor. Unutmayın ki kaderiniz gerçekte olanlarla değil sizin inandığınız senaryoyla gerçek olur. Kimse size gelecekte ne olacağını söyleyemez ama inançlarınızla beraber yaşayabileceğiniz insanları düşman edinmeyiniz. Bu ülkede sahte bir hayatla mutluymuş taklidi yapıyor ve kim bize gülse hemen dostumuz zannediyoruz ne yazık ki. Türkiye/Abd/İsrail görüşmesi ardından, Yahudiler Abd başkan yardımcısı Barzani'yi ziyaret  etmiş ve artık gizlemeden bir Kürt devleti  kurulabilir demiş. Yahudilerin ilk hedefi Türkiye'nin önderliğinde kurulan sözde İslam ordusu ile önce İran'ı ve İran destekli Hizbullahı izole edip, sonra büyük İsrail'e hizmet edecek kukla Kürdistan'ı kurmak.
Türkiye'yi Pkk ile yıllarca oyalayıp, İşit ile sonlandırmayı düşünüyorlar. ABD önce terör gruplarını beslekmekten vazgeçsin.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta