Evren kapısını açıyor. 9 Mayıs’ta dileklerimiz gerçekleşebilir.


9 Mayıs’ta yüzyılımızın en önemli olaylarından biri gerçekleşecek.
MERKÜR GÜNEŞ'in kalbine geçecek ve belli bir saat diliminde orada kalacak. Bu olay çok önemli kapılar aralayacak.
9 Mayıs Pazartesi günü gökyüzünde nadiren gerçekleşecek olan bir olay meydana gelecek.
Her türlü yazılı, sözlü, görsel iletişimi simgeleyen Merkür; Dünya ile Güneş”in arasından geçiş yapacak. Bir yüzyıl içinde bu olay sadece 13 defa meydana gelir (BİR YÜZYIL). Yani 9 MAYIS 2016 gökyüzü açısından tarihi günlerden birine tanıklık edecek demektir.
Bu geçiş esnasında Merkür tam olarak Güneş’in kalbinde olacak buna CAZİMİ deniliyor. 9 MAYIS 2016 günü gerçekleşecek olan Merkür’ün Güneş’in kalbinde olma olayının etkisi tam bir sene boyunca hissedilecek.

BU SAATLER DE BEYNİNİZE FORMAT ATIN VE GELECEKLE İLGİLİ İSTEKLERİNİZE YER AÇIN. EVRENİN EN UYGUN ZAMANI DİLEKLERİNİZİ SİZE GERİ GÖNDERMESİ İÇİN BU SAATLER :)
Bir gezegenin Güneş’in kalbinde olması, Güneş ile bir gezegenin aynı burçta-aynı derecede-aynı dakikada yer alması demektir.
Güneş yaşam veren olduğu için, eğer bir gezegen Güneş’in kalbinde olursa, evrende bir süreliğine o gezegenin dinamiği etkin oluyor demektir. Kısacası Güneş tacını kısa bir süreliğine Merkür’e bırakacak.
Merkür Güneşin kalbinde olacağı için, Merküryen her türlü konuda bir şeyler yapmak için evrenin en doğru zamanı olduğunu gösterir.
Merkür’ün Güneşin kalbinde olma hali 9 Mayıs 2016 günü aslında tamamında gözlemlenecek ama tam saat olarak 17:12 ile 10 Mayıs 07:41 saatleri arasında gerçekleşecek. Bu saatleri unutmayın.

Merkür’ün Güneş’in kalbinde olması, evrenle olan iletişim bağının eksiksiz, tam bir şekilde gerçekleşeceğini gösterir. Evrenin sizin isteklerinizi net bir şekilde duyacağına işarettir, bu saatler arasında ağzınızdan çıkana, ne düşündüğünüze dikkat edin. Gerçekleşebilir/olasılığı çok yüksek. Bu saatler arasında, zihninizi boşaltıp isteklerinize, dileklerinize ve ihtiyacınız olan şeylere odaklanın. Tam eksiksiz ve net bir şekilde. Evrenin bu açık kapılarını her zaman bulamayız. Böyle zamanları iyi değerlendirmek lazım :)
Bu etkileşim BOĞA burcunda olacağından dolayı finans, parasal konular, ekonomimiz için bir şeylere odaklanırsınız veya işin içinde Venüs’te olacağından belki aşklı meşkli konuları. Kim bilir? Belki? Olabilir? Umut fakiri ekmeği işte :)
Yapabiliyorsanız meditasyon yapın, dua edin. İsteklerinizi not almak yada size özel bağlantı kurma şekliniz varsa onu yapın. Veya yazarsınız ve bir yerlere asarsınız. Hepimizin yaşam şekli, standartları, dilekleri, istekleri, duaları farklı. Kafanıza göre şekillendirebilirsiniz dileklerinizi, önemli olan amaç, araç değil. Yani orası size kalmış, evrenle direkt bağlantıda olacağız, bu şansı bu saatler arası bence çok iyi değerlendirelim.

Bu sefer ki geçişin bir diğer önemli özelliği ise bizim için, Türkiye’den gözlemlenebiliyor olması. Çünkü daha önce ki 2006 yılında olmuştu, Türkiye’den gözlemlenememişti.
Bir sonra ki bu geçiş 11 Kasım 2019 yılında gerçekleşecek.

Evrenin arada bir açılan kapılarını iyi değerlendirmek gerekir.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta