EMEKLİ OL ARTIK BAŞKAN


Antalya’da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası finali sırasında protokol tribününde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Antalya Cumhuriyet Savcılığı Spor Savcısı Mustafa Şeran arasında tartışma yaşanmıştı. Ayrıca 5 Şubat 2016’da Antalyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada “Şikenin kralını Galatasaray yapmıştır” diyen Yıldırım hakkında 7 Galatasaraylı taraftarın şikayeti üzerine inceleme başlatan Antalya Cumhuriyet Savcılığı Spor Savcısı Mustafa Şeran, Yıldırım hakkında, 6222 sayılı Sporda Şiddet Yasası’nın 22. maddesine dayanarak, 3 ay seyirden men cezası verdi.

Aziz Yıldırım'ın şu yönü saygı da kusur görmez fikrimce. Ne yapılırsa yapılsın dik duruşunu asla bozmuyor. Ama koltuğu zamanında bırakmalı ve şimdi tam zamanı. Yoksa sevgi bıkkınlığa dönmüş durumda biraz daha kalırsa başkanlıkta kızgınlığa ve nefrete dönüşecek/dönüştü.

Basketbol ve futbol da neden iyi oyuncuları göndermeye çalışıyorsunuz.
Size göre sürekli başkaları suçlu. Bize göre de tek suçlu sizsiniz. Herkesi fenerbahçe düşmanı yaptınız. Yanlış transferler, yanlış hocalar ve yanlış göndermeler. Son anda kaçan şampiyonluklar, hepsinin sorumlusu sizsiniz. Şimdi ne kadar öderseniz ödeyin Caner, Gökhan, Mehmet getiremezsiniz. İyi olan futbolcuları küstürdünüz, kovdunuz ve rakiplerimiz faydalanarak şampiyon oldular. Şimdi takım kötü durum da parasız kaldık diyorsunuz. Yanlış kararlar verilmeseydi Fenerbahçe çok farklı yerlerde olurdu.
Bugüne kadar aldığınız kararlarla, yaptığınız çalışmalarla, transferlerle sevdik sizi. Takıma katkı sağladığınız için ama artık yeter, takıma zarar veriyorsunuz. Gidin ve iyi hatırlanın Sayın Aziz Yıldırım.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta