SUÇ SAHTE MÜSLÜMANLARDA


İnsanoğlunu en kolay yönetme biçimi dindir. Hangi din olursa olsun. Bunlar Müslüman değil vasi (akıl ve fizik sağlığı yerinde olmayan, kötü yaşam koşullarına sahip) bir toplumdur. İslamiyetten önceki kavimler aynen bunların anlayışında devam ediyor. Gerçek İslam, gerçek Müslüman, hakiki iman bunlar da yok. İŞİD/EL KAİDE/PKK gibi gerçekte dinsiz terör örgütlerinin insanlık dışı eylemleri ne İslamı, nede Müslümanlığı bağlar. Batının oluşturmak istediği ve nispeten oluşturduğu algıda bu yönde Terör=İslam. Bu saçma sapan algı operasyonlarına gerçek Müslümanlar zaten inanmıyor. Ypg/pkk/işid/daeş hepsi aynı. Maaşları ABD/İsrail/İngiltere tarafından ödeniyor. Kara Propaganda, İnsanların kötülüğünü isteyen, İslamiyet adına bunları yapan canilerin İslamiyetle alakası yok. İnsanlar dini Allah'ın emirlerine göre değil, kendi çıkarları neyi gerektiriyorsa ona göre yaşıyorlar.

Aslında bütün bu insanlık dışı işleri biz böyle diyelim ve böyle düşünelim diye yapıyorlar. İslamiyet diye bir din olmasa sanki her şey güllük gülistanlık olacak şeklinde bir algı yaratılmak isteniyor. Emperyalizm Siyonist/Evanjelik ideolojisi doğrultusunda kendi çıkarları için her pisliğe çekinmeden başvuruyor. Onlar için İslamiyet bin yıldır önlerinde en büyük engeldir. Haçlı seferlerini hatırlayın. Bundan önce bir de Attilayı hatırlayın. Hem Türk, hem de Müslüman olan bir millet için duydukları öfkeyi ve nefreti ona göre düşünün.

İŞİD Müslüman mı? Niye hep Müslümanları katlediyor. İsrail'e karşı bir tek kurşun sıkmadılar. Başlarına geleceği bildiklerinden mi? Yoksa patronları olduğu için mi? Bunlar Müslümanlığı kendi totaliter rejimleri için araç olarak kullanıyorlar, yaptıklarını Allah'tan korkan hiç kimse yapmaz, İslam dinini karalıyorlar. İslam, öldürmek yok, Allah'ın verdiği canı yine Allah alır diyor. Bir insanı öldüren cennet yüzü göremez diyor. Suç İslam da değil, sahte Müslümanlarda. Ve suçu Müslümanlığa, İslama atanlar da. Bunlar sömürge ülkelerinin hizmetkarları    dinle hiç ilgileri yok. Kuran hayvanlara bile eziyet edenlere karşıdır. Gereksiz bir ağaç keseni bile insan öldürmüş gibi görür. Benim Kuran'a, Allah'ın varlığına sonsuz inancım var. Hocaların kendisini şeyh ilan edenlerinden duyduklarınıza, kulaktan dolma sözlere göre değil de Kuran'ı kendiniz okursanız (Türkçesi mevcut) neden böyle söylediğimi anlarsınız.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta