İnsan Kötülüğün Atasıdır!


Küçük çocuğa tecavüz edip planlı bir şekilde öldür sonra cesedini gömmek için 1.5 metre çukur kaz ve o çukura itinayla göm sonra akli dengesi yerinde değil, psikolojisi bozuk densin. Kanun ceza vermiyorsa demek ki herkes kendi işini kendi halledecek ve halk verecek en uygun cezayı. Nerede yaşayacak? nasıl nefes alacak? nasıl dolaşacak? Hani derler ya ülkenin çivisi çıkmış diye, o çiviyi çıkaranlar utansın. Bu güzel ülke ve güzel insanlar bunları hak etmiyor.

Küçük bir suçta bile (baklava misali) adalet yıllarca ceza veriyorken, böylelerine ceza bile vermiyor. Bunu gören bazı embesiller de, nasıl olsa ceza verilmedi biz de aynısını yaparız diye düşünüp, ne zahmetlerle doğurup, büyütmeye çalıştığımız, gözümüzden bile sakındığımız çocuklarımızı elimizden alıyorlar. Bugün ona, yarın öbürüne, öbür gün belki de size.

Pisikoloji bozukluğu başka bir şey, sapıklık başka bir şey. Bu yaratığın pisikolojisi değil nefsi bozuk. Hapishane de mahkumlar tarafindan dövüleceğini biliyor, mahalle duymasın sakın diyebiliyor, çocuklar kalabalıkken içlerinden götürmemeyi akıl edebiliyor, yalnızken şeker vermeyi biliyor, benim aklım başımda değil ben kafamı duvarlara çok vurdum, düşünemiyorum diye kendisini savunabiliyor, bu pisliğin neresi hasta? Düpedüz yalancılık, sahtekarlık.

Akli dengesi yerinde değilmiş? Param yoktu kadına gidemedim demeyi biliyor, bilerek ve tasarlayarak insan öldürüyor ki kurbanı kendini koruyamayacak yaşta. Bu işi değil yapmak, aklından geçirebilen bile zaten hasta ruhludur. Bunda şaşılacak bir şey yok zaten. Ama bu onun ceza almasını engellemez. Bu şekilde tecavüzlerin önü daha da açılıp, üstüne aptal rolü oynayarak artık profesyonel potansiyel bir hale döndürecekler. Neden diye soruyor insan ister istemez ve Tanrı adına karar vermek isteyen tüm lüzumsuzlar yok olup gitmeli diyor sonra.

Eskiden bu tür olaylar çok sık olmazdı insanlar yargıdan, adaletten korkardı, şimdi gündelik olaylar oldu. Allahtan %99'u Müslüman bir ülkeyiz, bir de olmasaymışız ne olurdu acaba. Aslında bırakalım hadım edilmeli, idam edilmeli muhabbetlerini. Çıksın bir 30 yıl afsız ceza yasası bir daha yapsınlar da görelim. Biz hala adaletten değil mahkumlardan medet ummaya devam ediyoruz. Eğitim seviyesi düştükçe ahlak seviyesi de düşüyor, yeni Türkiye dedikleri bu olsa gerek. Cezalar az olunca mağdur insanlar artıyor, önüne geçmek için toplumsal suçlara ağır cezalar verilmeli. İyice yobazın, sapığın harman olduğu bir ülke olduk. Ama potansiyel suç ortamında ne söylesek, ne yazsak boş. Tek kelimeyle bunları hadım etmek ve afsız ömür boyu ceza vermek lazım.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir