Yoksa Melekler İzine mi Çıkmış?


Nereden nereye...
Ne oldum demeyeceksin,
Ne olacağım diyeceksin!

Çocukları önemsemeyen Müslüman bir toplum Müslümanlığını sorgulamalı. Zira Müslümanların önderi ve rehberi Hz. Muhammedin kuşu ölen bir çocuğa baş sağlığına gitmesi olağanüstü bir durumdur ve üzerinde durup düşünülmesi gereken bir olaydır.

Bu nasıl bir adalet sistemidir ki bu cinsi sapıkların cezasını içerdeki mahkumların vermesini bekliyoruz. Hep kadınlar için atıp tutuyorlar, açık giyindi, tahrik etti vs. nasıl sapık bir zihniyet varmış ki annesinin diz kapağından tahrik oluyor. Bu zihniyetteki mahlukatları Kurân kursundaki erkek çocukları nasıl tahrik etti peki? Kedi, köpek, kaldırım, damacana vs. nasıl tahrik etti? Kundaktaki bebek nasıl tahrik etti peki? Masum çocuklar kirli beyinler, ahlaki değerlerini yitirmişler tarafından en ağır travmayı yaşıyorlar. Nasıl bir nefs varmış ki bu kadar baştan çıkıldı? Hiç kimse Türkiye çok ilerledi, gelişti demesin. Çocuklara bu travmayı yaşatanlar adil hukuk önünde hak ettikleri cezayı alana kadar mücadele edilmeli. Ya birlik olup bu adalet sistemini düzene sokacağız yada hep birlikte yok olacağız. Türkiye'nin geldiği nokta bunlara gerekli cezayı vermeyen ve hoş görenlerin suçudur yani bizlerin.

Kuran dışı bir İslamın dayatıldığı ve yaşatıldığı dünya da ve ülkemiz de, cinsellik, sapkınlık hep ön planda, devamlı bacak arası ile ilgilenilmekte. Cahil ve görgüsüz bir erkeğin yönetilebilecek en zayıf tarafı cinsel duyguları olduğundan dolayı da cinsel yasaklar ve cennet hurileri vaadi ön plana çıkarılıyor ve toplum gittikçe cehalete doğru yol aldığından, boş bir kafanın çalıştığı tek yer olan bacak aralarına sapkınca yoğunlaşılıyor. Orta da caydırıcı cezaların olmaması tetikliyor bu durumu ve beyin özürlü mahlukatlar tarafından da kullanıyor.

Okumayan, eğitilmeyen toplulukların bakış açıları birileri tarafından yönlendirilir, aldatılır ve aldanırlar. Her şeyden önce eğitim şart. Ama kimsenin kimseyi dinlemeye, anlamaya ve bakmaya zamanı yok, esir alınmış bir toplum olduk düzenin istediği şekliyle. Uyanmak lazım insanoğlu yaşadığın dünyan yanıyor yarın çok geç olabilirler.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir