O ADAMLAR YOK ARTIK Nokta


Eski İngilizlerden biri ne güzel demiş; TÜRKLERİ SAVAŞLA YENEMEZSİNİZ! Ne doğru bir tespit... Türkleri ancak içlerine nifak sokarak, onları mezheplere ayırarak bölerseniz işte ancak o zaman yenersiniz! Biz kendi gerçeklerimizi ne zaman göreceğiz peki? İnşallah bir Irak, bir Suriye, bir Mısır, bir Tunus olmadan görürüz. Ama zor düştük maddiyatın peşine görmeyiz hiç bir şeyi. Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi; Allah Türk Milleti'ne bir daha İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN.

Sivil darbeciler en küçük muhalif sese bile tahammülsüzler. Darbe girişimi başarılı olsaydı olacak olan ne varsa yapıldı. Türkiye tarihinde hiçbir zaman şu andaki gibi korkak ve aciz olmamıştı. Askeri Ergenekondan içeri atan da, Feto'yu her kademeye koyan da, Feto'ya savaş açan da bu dönem, hep bir tezat var.

Allah bu millete her nimeti gani gani yağdırmış. Bakıpta görmeyen, görüpte beğenmeyen, azımsayandan Allah nimetlerini bir anda çekip alır, hiçbir şey bulamaz hale getirir. Ol deyince olduran için o kadar kolay işte. Ama yeni Türkiye'nin başkalarının bir şey yapmasına gerek kalmadan da ayakta kalabilmesi mümkün değildir. Üstümüzde ölü toprağı var sanki, yalanları bile gerçek zannediyoruz. Başımızı kumdan yada yorgandan çıkartırsak ancak gerçekleri de görürüz. Kaçmak yada kaçıyormuş gibi yapmak çözüm değil, çözüm haklılığını ispatlamak, mücadele etmektir. Tarihe bir bakın Türk ne zaman hangi savaştan kaçmış. Kaçmaz, bir yere sığınamaz ve köle olarak hiç yaşayamayız, vatanı namus olarak görür, vatan giderse nefes alamayacağını bilir, bu yüzden sonuna kadar mücadele eder ya ölür yada kazanırız. Bu topraklar bizim yeri dar olan gidebilir.

Her Cumhuriyet diyen Cumhuriyetçi, her Atatürk diyen Atatürkçü değildir. Her namaz kılanın da gerçek müslüman olamayacağı gibi. Bu ülke de Cumhuriyetçiyim deyip PKK cenazesine gideni, milliyetçiyim deyip milliyetçiliği ayaklar altına alanı, muhafazakarım deyip teröristlere ağlayanı gördük. Güzelim ülkemiz de doğruları yazarsan, söylersen en büyük suçlu sensin. Özgürlüğü yavaş yavaş kaybediyoruz, yavaş yavaş demokrasi eriyor. Ülkeyi tekrar ayağa kaldıracak olanlar laik, demokratik Türkiye Cumhuriyetine gönül vermiş Mustafa Kemal'in askerleridir ve Ülkenin çıkış yolu Atatürk ilke ve inkilaplarıdır.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir