Tecavüzcüsüyle Evlenmek Yasalaşıyor!


İnsan yetiştirmeyi hedef olarak koymadığımız için insanların işlediği suçları önlemeyi ve vereceğimiz ceza yöntemlerini düşünüyoruz. Esas sorun şu bu topraklarda artık iyi insan yetiştiremiyoruz...

Resmen sapığın, sübyancının, tacizcinin, tecavüzcünün önünü açan, suç işlemeye teşvik eden, kadını hiçe sayan, sonrasında toparlanamayacak milli yaralar açıp tüm milleti 'bizim millet neden böyle oldu' ya sürükleyecek bir tasarı kabulü. Oylama yapmadan önce empati yapmak gerekir, birisi sizin çocuğunuza bir tokat dahi vursa şüphesiz o kişiyi parçalamak istersiniz hiç kimsenin canı mağdurun ve ailesinin canı kadar yanamaz. Tecavüze uğrayan insanın acısı ölene kadar sürer. Ne psikolojisi kalır, ne yaşama isteği.

Tecavüzcüye verilecek herhangi bir ceza onun düşünce şeklini değiştirmeyecek, o hep erkekliğine güvenecek, erkeğim diyecek, tecavüzcüye verilecek ceza "lütfen beni öldürün' dedirtecek cinsten olmalıdır. Ama bizim meclisimiz de tecavüzcüsüyle evlendirilsin diye karar dayatılıyor ve küçük yaştaki kız çocuğu regl olmuşsa evlenebilir, İslama uygundur diyorlar.

Bu tür yasa veya tasarılarının bizler gibi toplumun belirli bir kesimine gayri ahlaki gelmesinin yanı sıra belirli bir kesiminde anlayış ile karşılayacağı bir sürece gelmiş bulunuyoruz. Söylenilenler veya kanunlaşan birçok önerinin içeriğini, kapsamını değerlendirilmeksizin onaylayan ve sahip çıkan büyük bir kitle var. Oldu yaptı bir hata veya şeytana uyup tövbe edip namusunu temizledi gibi algıların getirisi, affetmek ve aile kurma statüsüne dayandırıp masum göstermeye hazır bir bahaneler silsilesi ile karşı karşıyayız. Çürümenin sonu olmadığını sürekli ispatlıyorlar bizlere. Bu çürümenin sonu ne olur bunu da zaman gösterecek.

Dünyadaki canlıların hiyerarşik sisteminde, hiçbir hayvan üreme olgunluğuna erişmemiş türünden karşı cinsine yaklaşmıyor. Üreme sağlayacağı karşı cinsininde kendisini kabul etmesini bekliyor, tecavüz etmiyor. Böyle sapkınlık sadece insanoğlunda var. Dinci yapılanmalarda yaşanan cinsiyet farkı gözetmeksizin çocuk taciz ve tecavüzlerinin refaransı, Arap toplumundaki binlerce yıllık pedofili geleneğinin dine sokulması, yani hir nevi şerri hüküm olarak islam ümmetine çarpıtılan ayetlerle, uydurulan hadislerle kabul ettirilmiştir, halende kabul ettirilmektedir. İşe gelen her şey İslama uyduruluyor ve bu yüzden islam her zaman yanlış anlaşılıyor. Kötü insanlar birbirlerine bağlıysalar ve nasıl bir güç oluşturuyorlarsa, namuslu insanların da aynı şeyi yapmaları gerekir.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir