Can yakanın canı olmaz!


O kadar çok taviz verildi ki ışığı gören geliyor. Ülkedeki bütün yabancıların geri gönderilmesi gerekir ki temizlik böyle yapılır. Ülkeye giren kişilerin ne olduğu araştırılmadan alınmasına izin verilmemeli ve kimliği araştırılmalı. Çünkü bütün terör eylemlerini gerçekleştiren kişiler yabancı uyruklu. Gelecekte daha büyük sıkıntılar çekeceğiz yurdumuz da bulunan yabancılardan ne oldukları belli olmayan bu kişilerden. Ülkeyi mesken edinenleri, elini kolunu sallayarak girenleri, vatandaşlık verilecekleri / verilenleri ne yapacağız ülkeyi ringonun ahırına çevirdiler ve bunların ülkeye girip çıkmasına göz yumanlar önce size sormak lazım. Ülkemiz yaşanacak yer olmaktan çıktı her yer bunlarla dolu ve hala da göz yumuluyor.

Yabancıların elini kolunu sallayarak ülkemizde kayıtsız, belgesiz dolaşmaları her zaman tehlikedir. Ayrıca işsizliğin olduğunu biliyoruz ve kaçak çalışanlar ekonomiye zarar veriyor. Savaştan kaçarak sığınmacı olarak kalanlara iyi niyetli davranıyor olabiliriz ama her ipini koparanda barınmasın artık ülkemizde.

Önemli olan eylem yapmadan yakalamak. Reina katliamcısı Abdulkadir Masharipov  40 insanımızı öldürmüş bir aydır memlekette cirit atıyor. Adamın geriye 197 bin doları kalmış. Bu da demektir ki 3 bin dolar harcayabilmiş son 16 günde. Silahlar, mühimmat, para, organize bir terör saldırısı kimse buna kişisel bir eylem diyemez. Adam turist gibi bütün Türkiye'yi gezmiş. Bu adamlara göz yumanlar var ki, İstanbul / Rakka arası kolayca irtibat kurabiliyor. Besle kargayı oysun gözünü.

Eğer ifadesi doğruysa ortada vahim bir durum mevcut. Adamlar bir saatte eylem yerini değiştirip, iki saatte katliam yapıyorsa mit, polis, istihbarat ne yapar. İfade de bir çok yabancı uyruklu kişi yada kişilerden bahsediliyor. Türkiye genelinde yaşayan tüm yabancı uyruklu kişilerin tek tek incelenip sıkı güvenlik taramasından geçirilmesi gerekli, şüphe uyandıran tipler yakın takibe alınıp bir daha can yakmadan müdahale edilmeli. Bu kadar yabancı zevki sefa için ülkemize gelmiş olamaz.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir