Elimizdeki Cumhuriyeti Sahiplenelim!



Türkler cephelerde savaşıp şehit olurken Gayri Türk ve Gayri Müslimler köyler de, şehirler de tüccarlık yapıyorlardı. Türk nüfusu savaşla erirken, bunlar rahat yaşayıp daha da zengin oluyordu. Türk nüfusu kadın ve çocuklardan oluşurken bunlar ürüyordu. Toplumdan dışlanmamak ve yeni yönetimin tepkisini de almamak için Türk - İslam isimleri almaya başladılar. Bunların amaçları her zaman aynı ve bugün topraklarımızda yaşayan insanların kökenlerine bakarsak biz Türkler azınlığız.

Cehaletin, yobazlığın, çıkarcılığın çok olduğu yerde hain çok olur. Türk milleti olarak balık hafızalıyız, geçmişi çabuk unutuyor ve çabuk affediyoruz, üstüne de okuma, araştırma, sorgulama olmayınca ülkede binlerce İngiliz, ABD ajanı kol geziyor. Soyca Türk olmayanlar din kardeşi, aynı toprağın insanlarıyız, bin yıllık kardeşiz vs. diyerek yaşıyor, yaşatılıyor Türkmüş gibi her türlü haklar veriliyor. Sonuçta da istedikleri makama, mevkiye tutunabiliyor, istedikleri propagandayı yapabiliyor, kamuoyunu yanıltabiliyor ve yönlendirebiliyorlar.

Türkün en büyük hatası bu kadar hainin bu ülkede yaşaması için elverişli ortamı kendimizin sağlıyor oluşumuz. Nedeni de yeterince tanıyamamak ve gözümüzün önünde cereyan eden hadiseleri okuyamıyor olmamız, bu biraz da eğitimsiz bir toplum oluşumuzdan kaynaklanıyor. Ülkede çeşitli maskeler kullanan ihanet ehli insanlar var. Bazıları kendilerini din maskesi ile saklıyorlar ki en çokta bunlar milleti aldatıyor ve kendilerini kolay saklayabiliyorlar. Çünkü din her millettin hassas noktasıdır. Bu maskeyi takanlar hem kendi saltanatlarını kurabilmek için mensup oldukları milletleri alabildiğine aldatıp sömürüyorlar, hem de kullandıkları bu maske ile istedikleri entrikaları çevirebilme ustalıklarını sergileyip kendi yaşadıkları topraklara ihanet edip, kendilerini de gizleyebiliyorlar.

Siyasetçilerin izlediği politikalar ile Turgut Özal zamanında Iraktan bir yığın ne olduğu belirsiz insan sokuldu ülkemize ve şimdi de Araplar. Türkler cepheler de savaşarak yok olurken Araplar sadece ürüyorlar. Bununla da kalmayıp en önemli makamları işgal ediyorlar. İlk körfez savaşında Türkiye'ye mülteci olarak alınan bir buçuk milyon peşmerge pkk, pyd ve ypg gibi örgütlere terörist yetiştirdi. Dört milyon Suriyeli 20 yıl sonra Türk halkının sahip olmadığı, olamadığı, kendilerine tanınan özel imtiyazlarla neler yaparlar kim bilir? Kurtuluş mücadelesinde sınır dışı edildiğini sandığımız Ermenilerin bir çoğunu saf yürekli insanımızın evinde saklamasının ceremesini yine Ülke olarak çekiyoruz. Ayrıca Osmanlıcılık sadece bir aldatmaca. Zaman ne zaman geriye gitmiş, ölü dirilmiş? Elimizdeki Cumhuriyeti sahiplenelim.

Bir ABD'li nasıl emperyalist olduklarını açıklıyor. Biz ülkemizde ihanet edenleri yaşatmaz infaz ederiz. Başka ülkelerdeki hainleri de alır yetiştirir o ülkelerde önemli mevkilere getirir, kendi çıkar ve menfaatlerimiz için kullanırız.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir