İki büyük lider...


Dünyaya iki büyük lider gelmiştir. Birincisi Allah tarafından alemlere rahmet olarak gönderilen dinimizin peygamberi; Hz. Muhammed Mustafa, diğeri Allah tarafından ülkemize nasip edilen, silah arkadaşları ile birlikte ezanımızın dinlenmesini, bayrağımızın inmemesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk'tür.

HZ. MUHAMMED (SAV), cahiliye döneminde sahte dinler üreten, sahte Tanrılar piyasaya süren, zengin ve para babalarına karşı direnip, halkını İslamla buluşturmuş, köleliği kaldırmıştır. Kız çocuklarının diri diri öldürüldüğü bir zaman da kızını omzuna alıp gezdirmiş, 'ilim Çin'de de olsa gidiniz' diyerek halkına cehaleti değil, aydınlığı göstermiştir. Bugün ise onun ismini kullanarak kendilerini şeyh, şıh ilan edenler ve onların kandırdığı halk ellerinde Kur'an, kalplerinde kinle dolaşıyorlar. Halk okumak yerine dinletilerek uyutuluyor ve dinletenler de kendi uydurdukları şeyleri dinletiyorlar. İsrail Amerika'ya Müslümanları öldürtüyor, Müslüman da Müslümanı öldürüyor. Cemaat liderleri Müslüman kanı dökenleri değil, Müslümanları yöneten ve Müslüman olan liderine hakaret ediyor, ettiriyor. Hiç İsrail ve Amerika'ya lanet okuyan, kınayan bir cemaat lideri veya müridi duydunuz mu?

Diğer lider ve devlet adamı olan, 'dünyanın en büyük lideri Hz. Muhammed'dir' diyen Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile birlikte haçlıları ülkemizden temizliyorlar. Mustafa Kemal Atatürk, Padişahlık zamanında egemenliği kendisine değil, milletine vererek dünyayı kendisine hayran bırakan bir liderdir. Ve halkına 'benim sözlerim ilimle çelişiyorsa sözlerimi bırakın ilimi seçin' diyerek cehaleti değil, aydınlığı seçmesini telkin etmiştir. Kulun kula değil Allah'a kulluk etmesini öngörüp, egemenliği kendine değil de halka vermiş, ülkesini kimsenin iç işlerine karıştırmadığı gibi, kimseyi de ülkesinin iç işlerine karıştırtmayarak büyük bir devlet adamlığı yapmıştır. Yahudilerin büyük İsrail devletini kurma hayallerini yıkmıştır. Yüzyıl önce Yahudilerin dünyanın sahibi konumunda olduğunu anlamış ve ülkesini ona göre dizayn etmiştir. Ama ondan sonraki devlet adamları ona değil, İsrail ve Amerika'nın dediklerine uymuşlardır. Yahudilerin sistemi demokrasiden, tek adamlığa, oradanda dedikleri yapılmazsa halkına düşman edip, tamamen ülkeleri ele geçirmek şeklindedir. Bundan dolayı Mustafa Kemal'i sevmezler, cemaat liderleri ve müridlerine Mustafa Kemal'e küfrettirip, vatan haini gibi göstertip, ayyaş, sarhoş, dinsiz vs. gibi iftiralar atarlar. Bunların gözlerini para hırsı ve menfaatler bürümüş, kalp gözleri mühürlenmiştir.

Elimizde Kur'an var ama anlamıyoruz, Hz. Muhammed (sav)'ın ismini sayıklıyoruz ama yapın dediklerini uygulamıyoruz. Atatürk'ün öngörülerinin hepsi tek tek çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Bizler yine de iki büyük liderin yolundan gitmeye devam edeceğiz ve bölünmeyeceğiz.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir