HEDEF HER YER

HEDEF HER YER


İŞİD’in havalimanlarına ilişkin bilgi ve belge topladığı belirlendi. Türkiye’nin sınır kontrollerini sıkılaştırılması üzerine örgütün SAVAŞ İLANI kararı aldığı ve bu kapsamda saldırılacak askeri ve sivil birimler konusunda çalışmalar yaptığı iddianamede söylendi.

Yani bu da demek oluyor ki, sınırlarımızı kullanarak Avrupa'ya girip çıkıyorlar ve onlardan destek alıyorlar. Biz de sınırları kapatınca saldırılara başladılar. İddianamelere bile giren, havaalanlarının hedef seçilmesi dolayısıyla, Atatürk hava limanında ilave tedbir alınmamış olması çok ağır bir ihmal ve GÜVENLİK AÇIĞI. Nedense İŞİD'den tek etkilenmeyen ülke İsrail. Yapan, yaptıran, destekleyen, dalga geçen, görmezden gelen, her türlü terör ve örgütler ve bu duruma göbek atıp mutlu olanlar hepinizi Allah görüyor. Biz de geri dönüşümünüzü görür kendinizi yok edişinize şahit oluruz umarım. Biz TÜRKLER ENTERESAN bir MİLLETİZ. Biz vatanımızı, toprağımızı canımız uğruna korur, savaştan kaçmayız. Kimseyi kınamıyorum ama Suriye halkı ile aynı değiliz. Kimse savaş var diye evini terketmez (Türk kanı taşımayan, taşıyormuş gibi görünenler dışında ve züppeler (kadın,erkek) dışında). Öleceksek de kendi toprağımızda ölürüz. TÜRK HALKINDA BU VARDIR işte, KANIMIZDA VAR bu BİZİM. VATAN ve ÜLKE SEVGİSİ. Mertçe savaşmıyorlar hiç beklemediğin anda, hiç eşit olmadığın bir pozisyon da saldırıyorlar. Karşılarındakine kendisiyle eşit şartlar da mücadele etme şansını vermiyorlar ki kalleşliğin tanımıdır bu. Çünkü eşit şartlar da olunursa kesin kaybedeceklerini biliyorlar. Masum insanları öldürerek kendilerini gösteriyorlar dünyaya. İnsan öldüren bir müslüman topluluğu olur mu? Müslümanlar cana kıymaz, insan öldürmez. Her türlü ahlaki değer ve insani prensiplerle çelişen ve sivilleri hedef alan saldırılar ile gelen ölümler üstelik.

Mücadelenin yolu halkın örgütlenmesi. En büyük istihbarat sokaklardır, halktır. Mahallemizi, çoluk çocuğumuzu koruyup ona buna ev kiralamamak para için her şeyi yapacak ev sahiplerine izin vermemek ve birlik olmak. Herkes kendi mahallesini korursa belki bu saldırıların önüne de geçilebilir. Çünkü ülke yol geçen hanına döndü, daha ne kadar potansiyel terörist var Allah bilir. Bir de güvenlik zafiyeti yokmuş. Her milletten, telden, ırktan ajan, terörist var ülkemizde. Bu sıcakta 3 tane montlu dolaşıyor kimse bir şey demiyor sonra güvenlik zafiyeti yok, güvenlik yok ki zafiyeti olsun. İşler çığırığından çıktı, kötülük kol geziyor, insanlar canavarlaştı, yaşantılarımız altüst oldu, inançlarımıza darbe vurdular ve geleceğimizi karartmaya çalışıyorlar. Ama ne İŞİD, ne PKK ne de başkaları bu ülkeyi bölemezler. Bu ülke bir ölür bin doğar. Daha bunlar gibi niceleri türeyecek, Türk devletine düşmanlık yapacaktır. Şunu unutuyorlar ki bu ülkenin milleti ne savaşlardan, ne sınavlardan geçti yılmadı. Katlettikleri masum insanların ahı, vebali var üstlerinde çıkar aheste aheste.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir