Sosyal Körlük, Sosyal Rüşvet


Meselenin özü, Avrupa Birliği ile imzalanan anlaşmalar gereği Türkiye'ye iade edilen göçmenler tekrar Avrupa'ya gidebilmek için biz Türkiye'de baskı görüyoruz, bahanesiyle ayaklanıp olay çıkartacaklar. Biz de bunların böyle bir bahanesi olmasın diye vatandaşlık verelim dedik. Bu ne tür bir yasa ile kanun maddesi yapılacak anlamak mümkün değil. Bu sefer Türkiye'ye gelen herkese vatandaşlık vermek zorunda kalınacak. Vatan kavramı sadece Türkler'de vardır, var olduğu günden bugüne kadar. Roma İmparatorluğunun yıkılma sebebi; Roma'yı Romalıların yönetmemesidir.

Suriye'nin zenginleri Avrupa ve Amerika'ya kaçtı, vatansever olan azınlığı kalıp savaşmayı tercih etti, aciz ve işe yaramazları ise Türkiye'de. Onları adam etmek için bir ömür yetmez. İstediğin kadar vatandaşlık ver, yer ver, yurt ver. Sonuçta Araplığını yapacaklar. Kan, soy, eğitim, sağduyu meselesi.
2 yıl sonra Suriyeliler: Anadilimiz de eğitim istiyoruz.
3 yıl sonra: Özel haklar.
5 yıl sonra: Hatay bizim.

Ruh ve beyin alınmış ve hala nefes alan sürüler şeklinde yaşıyorlar. Bu insanlara demokrasi fazla geldi. Memleketlerin de yapamadıklarını bizim memleketimiz de yapıyorlar. Her yerde kavga çıkartıyorlar, kötü koşullarında bile üremekten başka işleri yok, yayılmacılar. Kendi insanlarımızın ekmeklerini, geleceğini elinden alıyorlar, üniversiteye sınavsız girebiliyorlar, yarın bir gün hak talep edecekler. Bunlar 3-5 kişi değiller ki milyonlarca kişi. Bizler bu şartlar da tek çocuk olsun diye düşünürken onların umurlarında bile değil, şimdiden 200 binin üzerinde doğurmuşlar. Dört milyon ne olduğu belirsiz mülteci vatanımıza gelecek, bir Türk olarak bize verilmeyen hakları alacak, 300 tane Suriyeli Türkiye'de sahili basacak, Türk'ün karısını, kızını rahatsız edecek, Suriye diye bağıracaklar. Ülkemiz de etnik gruplar akıllarına ne eserse yapmamalılar. Bu duruma neden izin veriliyor da ceza verilmiyor? Kimin sayesinde bu rezillikler, bu göz kirliliği, gürültü kirliliği? Sebep olup Türkiye'ye getirenler bunlar vatan haini. Yurdunu terk etmiş, ekmek elden, su gölden bedava yaşıyorlar bir de utanmadan horozlanmaya başladılar. Dağdan gelip bağdakini kovmak işte böyle oluyor. Yakında Türkiye'yi işgal ederlerse şaşırmasın hiç kimse. Gözün aydın Türkiye nur topu gibi cahil sürün oldu! Artık ülkemizin şu anki cahil ortalaması Dünya'nın başka hiç bir yerinde aşılamaz. ATATÜRK en zor işi başarmış. Bize rağmen bizi kurtarmış.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir