EĞİTİLEMEMİŞ BİR BEYİNDEN TECAVÜZ!

KAYSERİ’de pazartesi günü matematik öğretmeni Bayram Ö.’nün cinsel istismarına uğrayan 18 yaşındaki Cansel K., 2 gün sonra hayatına son verdi.
Melikgazi’de lisede okuyan 12’nci sınıf öğrencisi Cansel, öğretmeni Bayram Ö.’nün cinsel istismarına uğrayınca durumu önce arkadaşlarıyla ardından öğretmenleriyle paylaştı.
İddiaya göre okul yönetimi olayın üzerini kapatmak istedi. Şikayetlerinden sonuç alamayan Cansel, çarşamba günü evinde babasının tabancasıyla kendisini başından vurdu. Ağır yaralanan Cansel, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Cansel Kırşehir’de toprağa verildi.
Cansel’in ailesi olayla ilgili şöyle konuştu: “Okul yönetimine şikayet etmiş fakat olayın üstü kapatılmak istenmiş. Olaydan bütün arkadaşlarının haberi var. Matematik öğretmeni Kayseri Kapalı Cezaevi’nde. Mahkemede suçunu itiraf etmiş. Öğretmen, okul yönetimi ve hatta Milli Eğitim Bakanlığı hakkında tazminat davası açacağız. Sorumluların ceza alması için elimizden gelen ne varsa yapacağız.”
Alıntı


Bir gece de istediği yasayı kabul eden hükumet idam yasasını da getirsin. Bu suçun bahanesi olmaz. Darağacından aşağı sallandır bakalım, bir daha cesaret edebilen olacak mı? 
Tahrik etti en büyük savunmaları. Erkek ve kız bebelerin, yavruların ırzına geçip, tahrik etti diyorlar. Yavşak el kadar sabi ne bilir tahrik etmeyi?
Bunun başka yolu yok. Bu tarz suçlar için idam cezası ya çıkmalı, ya çıkmalı.
Yine bu tür mikroplar için Hindistan'da uygulanan bir yöntem var. Pazar ya da kalabalığın yoğun olduğu bir cadde de çırılçıplak bir direğe bağlayıp, gelip geçen bütün kadınların darp etmesine, hakaret etmesine maruz bırakılıyor. Hem ifşa oluyor, hem öldüresiye dövülüyor. Daha sonra da Devlet cezasını ayrıca veriyor.
Türkiye'de tecavüzcüler, çocuk katilleri vs. için idam cezası gelmedikçe böyle üzücü olarlar hep yaşanacak maalesef. Çünkü Diyanet çok başarılı bir şekil de önlerini açtı bu sapıkların.
Bir öğretmen bunu yaparsa artık çocukları kime, neye, nereye emanet edecek bu insanlar. Okumakla adam, insan olunmuyormuş görüldüğü gibi. Her şey içimizin temiz olmasında bitiyor.
Biz barış, huzur, mutluluk isterken, savaşından tut, sapıklığına, cinayetine kadar Ülkem de. Her geçen gün bu sayı artıyor. Buna bir dur demenin zamanı gelmedi mi?
Bir insanın ölümüne neden olan, bir ailenin hayatını karartan bu pisliğe en ağır cezayı verin. Ceza evinde beslemek değil ölmeyi verin.
Bu bir ilk değil, son da değil. Bunun gibi pislikler yüzünden olan bu masum sabilere oluyor. Em-pati kurun. Deneyin en azından. Sizin çocuğunuz da olabilirdi.
Adalet mi, devlet mi kimse artık sahip çıksın ve önünü kessin böyle pisliklerin.
Ülkenin düştüğü duruma bak. Din adamının biri çıkıyor kızına şehvet göstermek farzdır diyor. Askerlere kelle deniliyor. Öğretmen öğrencisine tecavüz ediyor. VVVSSS.
Gidip Suriye'nin iç işlerine karışacağına biraz kendi iç işlerine odaklan Devletim.
Eğitimci olacak bir de. Önce kendini insanlık adına eğit. Sonra öğret toplamayı çıkarmayı. Aslında bizim toplayıp hayattan çıkarmamız lazım böylelerini.
Adam okulda o günah, bu haram kısa giyme vs. gibi konuşan bir dini, günahı ağzından düşürmeyen bir şahsiyet.
Bir CANI bir pislik yüzünden kaybettik. Beter olasın. O yattıkça sen dünya da cehennemi yaşayasın. Tecavüz de bulunana idam şart. Böylelerinden topluma ne fayda gelecek.
Umarım bu adaletsiz ülkede adalet yerini bulur. Allah rahmet eylesin.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta