Uzay Halkı


400 milyar yıldızı olan sıradan bir galaksinin, onun sıradan bir yıldızının, sıradan bir gezegeninde yaşıyoruz. Milyarlarca gezegenin içinde sadece dünyanın canlı bulundurması mantıklı mı.

Dünya dışında canlıların veya uzaylıların olduğunu ispatlayabilecek 5 kanıt...

1- Mısır Piramitlerinin Dizayn ve inşaatında uzaylıların müdahalesi spekülasyonları ve Mısır Hiyeroglifleri...

2- Ed White ve James Mcdivitt Haziran 1965'te bir Uzay aracıyla Hawai üzerinden geçerken uzun kolları olan tuhaf görünümlü metalik bir nesne gördüklerini söylemişler. Çektikleri fotoğrafın camdaki pırıltıdan dolayı makinenin gördüğü şeyi olduğu gibi çekemediğini söylemişler. Söylediklerine göre bir video da çekmişler ama yayınlanmasına izin verilmemiş.

3- NASA'nın Ufo ve Uzaylıları insanlardan sakladıkları iddaları. 2015 Haziran ayı Uluslararası Uzay İstasyonu dış yüzeyindeki kameralarından canlı yayın yaparken izleyiciler arka plan da dünyanın atmosferinde ayrılan ve başka bir noktaya ilerleren parlak ve gri bir objeyi görünce NASA'nın yayını şüpheli bir şekilde kesmesi.

4- SOBEPS raporlarına göre, tanıklıkların çoğunda alt yüzeyinde, yarıçapları bir metre civarında üç farı bulunan, üçgen biçimindeki uçan bir cisim betimlenmektedir. Köşelerinde ki bu üç fardan başka cismin orta kısmında dönen ambulans gibi araçlardaki yanıp sönen yuvarlak farlara benzeyen turuncu renkli bir ışık gözlemlenmiştir.

5- Bu kaynakların hiçbirine belki inanmıyabilirsiniz. Evrenin Sınırsız olması ve bizden başka canlıların olmayacağını düşünmemelisiniz. Evrenin gözlemlenebilir kısmında 58 Milyon gezegen olduğu düşünülmektedir. Bu gezegenlerin bir tanesi bile yaşam formu barındırmayacak mı.

Kızılötesi Astronomi Stratosfer Gözlemevi (SOFİA) Mars'ın atmosferinde atomik oksijen tespit ettiği duyurdu. 40 yıldır ilk kez gözlem yapan SOFIA ekibi, elde edilen verilerle Mars'ı çevreleyen gaz tabakasının uzaya ne derece dağıldığını saptamaya çalıştı. Doğa da molekül halinde bulunan oksijen gazı, ultraviyole ışıma yoluyla atmosferin orta tabakalarında atomik halde bulunabiliyor.

Neptün'ün Güneş etrafındaki bir turu 165 yıl sürüyormuş. 1846'daki keşfinden beri ilk turunu 2011'de tamamlamış. Plüton'un 1 yılı 248 dünya yılıdır. Yani 1930'da keşfedildiğinden bu yana güneşin etrafında 1 tam tur atamamış ancak %35'ini katedebilmiştir.

Dünyanın merkezinden ayın merkezine olan mesafe 384400 km'dir. Dünya ve ay arasında birbirine bakan yüzeyler arasındaki mesafe 353104 km'dir.
Merkür 4879.4 km
Venüs 6051.8 km
Mars 6804.9 km
Jüpiter 142984 km
Saturn 120536 km
Uranüs 51118 km
Neptün 49528 km
Plüton 2300 km. Plüton gezegen olmaktan çıkmıştır.

Dünyalıların bu derece uzayı işgal etmesini uzay halkları adına bahtsızlık olarak görüyorum. Belli ki insan ırkından daha üstünler bizimle iletişime geçmediklerine göre onlarda tehlikenin farkında. Evrendeki en tehlikeli varlık insandır, ondan kimse iletişime geçmek istemez.

HÜLYA ÇAKICI 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir