İnsanın düşmanı yine insandır


İnsanların yanlış yaptığını sen doğru yaparsan yanlışı sen yapmış sayılıyorsun. Evi camdan olanların başkasının evine taş atma hakkı yoktur. 
Almanya zaten soykırımın alasını yapmış bir ülke. Şimdi ne demek istiyorlar. Yanlarına arkadaş arıyorlarsa biz onlarla bir kez arkadaş olduk ve boyumuzun ölçüsünü aldık. Mustafa Kemal Atatürk Türk zaferini ortaya çıkarmamış ve Alman Liman von Sanders'ın talimatı çerçevesin de hareket etseydi işte o zaman Almanların istekleri olacaktı. Yani Türkiye Cumhuriyeti diye bir devlet olmayacaktı. Almanları üzen bu devlet nasıl var oldu, nasıl bunca yıldır ayakta duruyor. Böyle kararlar çıkartarak teselli bulmaya, avunmaya çalışıyorlar.

Önce kendi tarihlerine baksınlar ve düşünsünler. Sonra bize soykırım yapıldı desinler. Şu anda soykırım yaptı diyen ülkede ermeniler var ve yaşıyor. Bu insanlar hala bizimle yaşıyorsa ve bir devletleri var ise nasıl soykırım yapmış olabiliriz? Ayrıca bir tane ermeni toplu mezarı yok. Her yerden Türk toplu mezarları çıktı / çıkıyor. Bu durum da asıl soykırıma uğrayan Türklerdir. Dünya bunu çok da iyi biliyor. Türkler kimseye boyun eğmez, eğdirmek isteyeni de ezer geçer. Soykırım diyerek bizi kimse yıpratamaz. Olmayan bir şey hayaldir, iftiradır, yalandır. İsteyen istediği gibi düşünsün önemli olan bizim için Türk halkının kararlığıdır.

Bir parmağınız bizi gösteriyorsa, diğer parmaklarınız da sizi gösteriyor. Parmağınızla bizi işaret ederken ellerinizin temiz olduğundan emin olun.

HÜLYA ÇAKICI 

http://www.turizminsesi.com/yazi/soykirim-mi-1066.htm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta