ALDATILDIK? MI?


Türk siyasi tarihinin en büyük fiyaskosunu yaşıyor ülkemiz. Gencecik fidanlarımız, yiğitlerimiz şehit oluyor. Sizlerin aldatılmasının bedelini yüzlerce genç ölerek, sakat kalarak ödüyor.

Satranç oyunundaki asker yaptılar ülkeyi. Verirler mi hiç Ortadoğu'yu? Vezirliği? Hırs ve kin olduğu sürece bu ülke daha da kötüye gidecek. Ülkemizden NATO bile çekiliyor. Unutmayın ki bu ülkenin halkına hoşgörüyle yaklaşılmazsa asla başarılı olamazsınız.!
Çözüm süreci dendiğinde hepimiz bunun yanlış olduğunu, elinde silah olan teröristle anlaşma yapılamayacağını, bunun ancak teslimiyet olacağını, terör örgütü ve yandaşlarını, bu durumun daha da şımartacağını, cesaretlendireceğini söylemiştik/yazmıştık. Sizin bu yanlışınızın bedelini bu halk ödedi ve ödemeye de devam ediyor.

Pkk'nın barıştan kastı neydi? İlk önce bunu sorgulayalım! Çözüm süresince aktif olarak silahı bıraktı. Ama aleni olarak silah yığınağı yaptı. Askerin, polisin, orada yaşayan halkın gözü önünde.! O hendekleri kazmak, bomba düzeneği hazırlamak, silah depolamak.! Bunları biliyorduk, göz yumduk dediniz. PKK ne istedi Dolmabahçe mutabakatında? Neler masaya yatırıldı? Pkk yine silaha sarıldı? İstedikleri Güneydoğu şimdilik özerklikti. Onlara ümit verdiniz, beklediler! Ve her nedense seçimlerden sonra saldırıya geçtiler! Sonuç yüzlerce şehit! Bunların telafisi yok. Aldatıldık demekle telafisi yok!
Hiç ülkeyi bölmek isteyenlerle barış olur mu? Madem Aldatıldık, şimdi o aldatanların yaptıklarını imha edin. Dokunulmazlıkları kaldırın, partilerini kapatın, derneklerini, şirketlerini ve idam cezasını (belirli, affı olmayacak suçlar için) getirin.

PKK kandırıyor, ABD kandırıyor, Avrupa kandırıyor, önüne gelen kandırıyor. İşin garip tarafı herkes kandırıyor. Bunlar da halkı kandırıyor. Ve halk hala kanıyorsa bu işte bir terslik var.!
Peki yine aldatıldınız değil mi?
Bir kere de size oy veren şu halk çıkıp deseydi ki, ellerimiz kırılsın size oy verdik, biz aldatılmışız. Ne derdiniz? Komedi gibi. Biri kandırıyor, biri kanıyor. Peki suçlu kim?
Güvenlik birimleri bu konu da hiç mi rapor vermedi? Hepsi mi olumluydu? Hiç mi olumsuz bir rapor sunulmadı? Danışmanlar ne iş yapar? O kadar para veriliyor ve hala aldatıldık diyorsunuz. Açık açık göz yumuldu. Kandırılmadık bilerek yaptık denilse de, bazıları (angut olan) yok canım kesin kandırılmışsındır. Öyle şey yapmazsın diyecek zeka ve öngörüdedir.
Kandırılmak bir ailenin içinde olsa, birbirlerini kandırsalar, aile de onarılamaz yaralar açılır. Ayrılıklar vs. yaşanır.

79 milyon insanın sorumluluğunu alan ve kararlarıyla kaderini etkileyecek makamlar da bulunan insanların yanlış yapma lüksü yoktur. Siz kandırıldınız diye biz ölüyoruz. Aldandık diye diye SAVAŞ kapımıza dayandı. Asıl bu ülkenin yarası aldatıldı.
Aldanmamayı öğrenene kadar millet telef olacak. Yok mu yetenekli bir öğretmen?  Aldanmamayı öğretecek? Sevabına kalanlarımızın canını kurtarsa?
Lider ileriyi görür. Kandırıldıysa bile telafi eder ki, halkı huzurlu olsun. Kimden yanasınız anlamıyoruz? Bu kaçıncı kandırılma/aldatılma?

Önce dağdan indirip oy toplamak için teröristle masaya oturayım, sonra her türlü Apo narasını, Kürdistan narasını, özgürleştirip arsızlaştırdıkça arsızlaştırayım. Ülkeye zehir gibi yayayım ve kürt değil de, Pkk temsilcilerini meclise sokayım. Sonra kandırıldık deyip bari milliyetçilik naraları taslayayım da MHP ve CHP'den oy kapayım. Elimdekileri de kaybetmeyeyim. Şimdi yakıp yıktırdığım her yeri inşa edeceğiz ayağına tokileştireyim de, hem cebimi, hem halkı safıma çekeyim. O süre de, tekrar barış süreci ayağına, PKK'nın biraz daha yığınak yapmasını sağlayayım. Neden? Çünkü yarın, öbür gün bu milleti kendime muhtaç edebileyim. Benim çocuğum çürük mü almış, öteki bedelli mi yapmış, saraylar da, zırhlı araçlar da, güvenlik korumaları altında, pervasızca ve rahatça yaşamış. Ülkeyi böl, parçala ve yönet ayağına haritadan da, tarihten de sileyim. Nasıl olsa ülke de bölgesel milliyetçiliği zirveye çıkarttım. Karadeniz'i ayrı, Doğu Anadolu'su ayrı, Ege'si ayrı, İç Anadolu'su, Marmara'sını ayrı fitilledim. Herkesi birbirine düşman ettim. Mezhep savaşlarının da önünü açıyorum. Düşman komşularımız azdı. Hepsini de düşman ettim, düşman oldum. Yaşasın Emperyalizm, yaşasın Arap yamaklığı. Sonra bunlara bir de şeriatı dayadım mı, tam kula kul köle eder, benden sonra gelenin geçenin sömürgesine katliamına bırakırım.

Çözüm süreci demek? Tekrar PKK'nın toparlanması demek. Bu şehitlerin kanının yerde kalması demektir. Şu an PKK son çırpınışlar da.
Kendilerine biçilen rol gereği Kürdistan'ı yerine getirecekler. Zaten o tarafa doğru gidiliyor.
Çözüm süreci nedir? Bu ülke de her Türk vatandaşı eşit haklara sahiptir. Çözüm süreci diye dayatılan terör örgütünün toprak istemesi kime hizmet ediyor? Eski Yugoslavya'da böyle istekler olmuş ve herkes ana dilini okusun ne olacak denmiş. Bunun sonucunda da ortaya dört tane ülke çıkmıştır. Bunu bilmeyen herhalde yoktur. Bizim ülkemizden kaç ülke çıkar/çıkartılır?
Kökünü kazıyana kadar devam diyenler fikrini değiştiriyorlar. Bu şehitleri niye verdik. Boş yere mi şehit oldular. PKK tekrar her yere patlayıcı koysun diye mi? Tekrar o sürece dönülmek isteniyor?
Hainliklere karşı Türk milletinin tepkisi, kendisine karşı kullanılan fiziki zorbalık karşısında yetersiz kalıyor. Bu fiziki zorbalığın üstesinden gelecek bir güç yok ortada.

Bu kadar şehit verdikten sonra, tekrar çözüm sürecini ağzınıza alırsanız! Bu işin içerisinde bir şaibe aramak gerekir.
ABD/Obama/İsrail, Reza Zarraf kartını iyi kullandı demek ki! Emir büyük yerden! Varsa, yoksa çıkar.! ABD istedi. Onlar da yapacaklar. Yapmazlarsa ipleri çekilecek.

Bu sefer, bu millet size o fırsatı vermeyecektir. Ne demek bu kadar candan, bu kadar yanan yürekten sonra.
Tanrım biz Türk Milleti olarak sana ne yaptık.!

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta

Hayat Kişiye Özeldir