Onlar Dünya'ya hiç acımıyor.!


Rusya'nın uçak düşürülme bahanesiyle olaya müdahil olması ABD-İSRAİL oyununun bir parçasıdır. Dikkat edilirse son zamanlar da bölge de ne ABD, ne de İSRAİL var. Kötü çocuklar sanki orada değillermiş gibi. Bunun yerine maşa görevi yapan RUSYA kötü çocuk. Demek ki bir şeyler yapıldı, bir yerler boşaltıldı, anlaşmalar sağlandı. Ve Rusya çekiliyor. Neyin karşılığında?
Öncelikle Kırım ve Ukrayna'ya karşılık ABD ve NATO ses çıkarmayacaktır. Ve Rusya o kadar aptal değildir. Ortadoğu'da etkinliğini sürdürebilmesi için ihtiyacı olan 2 üssü, hava ve deniz garantiye almıştır. Bundan sonra sıra İşid'de. Bir anda İŞİD diye bir örgüt kalmayacak.  Hepsi tasfiye edilecek. Aslında işid tüm dünya'da para karşılığında kirli işler yapan lejyonerlerin birleştiği bir grup. Hepsi birçok ülkede ve çeşitli ülkelerin kirli işlerini yapmış. Ve artk ortadan kalkmaları gerekiyor. O yüzden Suriye'de bir olta atıldı. Ve hepsi sazan gibi yakalandılar. O bölgeden kurtuluşları yok. Bitirilecekler. Ama aslında o bölge de ayakta kalan yıpranmayan güçler de var. ABD ve İSRAİL'in desteklediği. Barzani güçleri. Ve PKK'ın bir kolu. PKK da tasfiye oldu sayılır. Bölgelerinde Barzani hakim. Aslında bir garip oyun da Türkiye'de oynanıyor. Şehir terörü bahanesiyle pkk teröristleri ülkeye dolduruldu. Ve şimdi de ülke içinde tasfiyeleri gerçekleştiriliyor. Bunun en somut örneği geçtiğimiz aylar da gerçekleşen bazı olaylar. Bir bölge de toplatılan pkk yöneticileri ve üst düzeyleri orada katledildiler. Onlarda zokayı yutmuşlardı. Acaba ne vaat edildi ki orada topandılar? Çok pis ve kirli bir oyun. Olan ülke içinde masum insanlara oluyor. Bunu bazı kesimler çok iyi biliyor aslında. Bazı yazarlar bir süre terörle yaşamaya alışmalıyız! gibi demeç veriyorlar. Neye dayanarak? Hangi bilgiyle veriyor? Demek ki ülke içinde daha tasfiyesi gerçekleşmemiş hücreler mevcut. Öte yandan Irak ve Suriye'de artık bir Türk hakimiyeti ve gücü söz konusu değil. Ve ne kadar acıdır ki bu karambolde oralardaki Türkmen nüfus tamamen yok edilecektir. Süreci izleyenler hatırlayacaktır. Türkiye bölgeden uzaklaştırılıyor. Bir oldu bittiyle Musula birlik gönderdik. Akabinde geri çekilmek zorunda kaldık. Aslında bunu ordu içindeki bazı farkındalıklar yaptı zannederim. Çünkü bazı şeylerin farkındalar ve oldu bittileri görüyorlar. Ama siyasiler yüzünden elleri kolları bağlı. İktidar sahiplerinin tamaman bilgisi dahilinde yürütülüyor bu olaylar. Bölgesel güç olmamız artık bir hayal. Yine bir oldu bittiyle Süleymaniye türbesi yaşandı. Bunları görmek gerekiyor. Türk askerinin bölge de varlığı istenmiyor. Bölge de artık yeni bir devletin oluşumu hızlandı. Türkiye sınırında, Irak'ın kuzeyi ve Suriye'nin kuzeyini kapsayan bir devlet. Sanırım Türkiye'ye pkk terörünü sınır ötesine karıştırmama sözü verildi. Bundan sonra Türkiye bölge de bir eleman bile değil. Bize verilen vaatlerin hepsi patlamıştır.

Ekonomik krizi şu anda kim çıkardı? Bankalar! Bankalar kimin?
Ekonomik kriz demek savaş demek!
Para, altın, borsa, savaş, silah! Hepsi yahudilerin elinde. Uyuşturucu ve din kilise de dahil. Yeraltı, yerüstü tüm zenginlikler kilisenindir. Kilise demek kraliçe Elizabeth demek. Kraliçe demek Arap Birleşik Krallığı demek. Arap demek altın demek. Petrol demek. Rotschild'lar ailesinin rahatı için binlerce insan ölüyor göremiyorsunuz.! Hiç fakir yahudi gördünüz mü? Büyükada yahudilerin, tahtakale yahudilerin. Onlar dünya'ya hiç acımıyor.

HÜLYA ÇAKICI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Süleyman Demirel'den bir fıkra ile günümüz :)

Hayat Kişiye Özeldir

Ayağınızdaki 6 Güçlü Nokta